Последното нещо, което една млада майка е очаквала, когато е

...
Последното нещо, което една млада майка е очаквала, когато е
Коментари Харесай

Майка ужасена, тъй като родителите бръснат косата на малката й дъщеря без съгласие

Последното нещо, което една млада майка е очаквала, когато е оставила дребната си щерка при баба и дядо, е, че те ще обръснат главата й.

Благодарна за помощта им в грижите за децата, 22-годишната Тауана Мусвабури остави щерка си Ривър в къщата им като част от нейната „ естествена “ рутина, само че беше ужасена, когато по-късно получи видеозапис по какъв начин главата на дребното момиченце е обръсната.

В положение на цялостна суматоха, майката, която си стои у дома, не можеше да повярва какво са създали родителите й, макар че щерка й изглеждаше, че харесва новата й плешива глава, сияеща към камерата.

Когато се изправи пред родителите си, на Tawana беше казано, че това е по " културни аргументи ". Според Tawana хората от зимбабвийски генезис имат вяра, че косата, която пораства в утробата, е „ мръсна “ и че бръсненето на косата на детето ще я направи по-гъста.

Тавана от Бъкингамшър обаче е срещу това, защото е предходна през това като дете и сподели, че косата й „ пораснала по-зле “. „ Бях то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР