Последното известно изображение на викторианска майка беше пуснато от полицията

...
Последното известно изображение на викторианска майка беше пуснато от полицията
Коментари Харесай

Публикувано е последното изображение на джогинг Саманта Мърфи, изчезнала в продължение на четири дни в канадската държавна гора

Последното известно изображение на викторианска майка беше пуснато от полицията в обезвереното им търсене на джогингът, който изчезна преди четири дни.

51-годишната Саманта Мърфи напусна дома си на Eureka St в Ballarat East към 7 сутринта в неделя, само че не съумя да се върне, което поражда опасения за нейното богатство, защото температурите скочиха до 36C (96,8F) в региона.

Клипът от три секунди демонстрира Мърфи в 7:16 сутринта на улица Юрика, тичайки в североизточна посока.

Тя беше споделила на брачна половинка си, че потегля на постоянното си тичане от 20 км (12 мили) през Канадската държавна гора, само че от този момент не е била забелязана.

Разследващите са помолили жителите в регионите към Eureka St, Warrenheip Rd и Yankee Flat Rd да прегледат записите от камерите за видеонаблюдение сред 7 сутринта и 11 сутринта.

Около 12:30 ч. в сряда екип, претърсващ пешеходна пътека в околните шубраци в районния парк Woowookarung, откри „ предмет, представляващ интерес “, само че от този момент по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР