Последно време броят на новините за новите геймърски видеокарти на

...
Последно време броят на новините за новите геймърски видеокарти на
Коментари Харесай

Видеокартите GeForce GTX от следващо поколение ще излязат на пазара през пролетта

Последно време броят на новините за новите геймърски видеокарти на Nvidia пораства, сходно на лавина. Поредната информация на тази тематика показа уеб-изданието TweakTown, което цитира собствен вътрешен източник на информация.
Специалистите на уеб-портала оповестиха, че дебютът на първите видеокарти GeForce GTX от последващо потомство все-пак ще се състои по време на събитието GTC 2018, което ще протече от 26-ти до 29-ти март тази година. Но продажбата на наследниците на сегашните видеокарти GeForce GTX 1080 и GTX 1070 ще стартират едвам в края на месец април или при започване на месец май. Новите видеокарти ще имат графични процесори с архитектура Ampere , присъщи с по-висока изислителна мощ и по-добра енергийна успеваемост спрямо графичните решения от семейството Pascal.

Освен това, по време на GTC 2018 „зеленият“ производител на чипове има намерение да показа първата информация за новата графична архитектура, която ще размени Nvidia Volta. Очаква се това да бъде архитектурата Turing, за която наскоро загатна Reuters. Порталът TweakTown до момента не е забелязван да разгласява подправени данни, само че е по-добре тази информация да се одобри с прочут песимизъм.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР