Последно видяхме Джесика Алба на голям екран преди три години.

...
Последно видяхме Джесика Алба на голям екран преди три години.
Коментари Харесай

В дома на Джесика Алба

Последно видяхме Джесика Алба на огромен екран преди три години. 36-годишната актриса в последно време размени киното с бизнеса и очевидно това е бил най-печелившият й ход до момента. Тя е съоснователка на The Honest Company, която предлага натурални бебешки и козметични артикули, а нейният дял към този момент се прави оценка на над 200 милиона $ .

Вече повече от 10 години тя е омъжена за филмовия продуцент Кеш Уорън и имат три деца. След цялата тази информация домът, в който живее Алба, няма да е особена изненада за нас - необятен и много първокласен.

Голямото семейство на Джесика и Кеш избра да се откри в Лос Анджелис. Основното условие на двойката е в дома им да има задоволително място трите им деца да играят на воля . И още в първия ден на огледи намират това, което търсят. А единствено 20 минути обиколка из стаите и двора са им задоволителни, с цел да са сигурни, че това е тяхното място.
 Снимка 425565

Актрисата има желания към естествените материали, а брачният партньор й Кеш Уорън най-вече се е тормозил къде ще съумеят да нареждат баскетболен панер.

Сега всички условия са спазени и всички са щастливи в дома, който минава през главен ремонт, траял цели 18 месеца. Дом, който е най-голямата горделивост и най-голямата фантазия на Алба . Дом на стойност на 10 милиона $, който от седем месеца е цялостен с детски смях и доста обич.
 Снимка 425569

Фоайето е пространно, ярко и изчистено. Именно то е претърпяло най-голяма смяна. То води непосредствено към огромен хол с комфортни мебели и камина от мрамор. Джесика се майтапи, че тя е там единствено с цел да могат по Коледа да закачат чорапи с дарове.
 Снимка 425568

Акцент в интериора е стената, покрита съвсем напълно със фамилния фотоси. Уорън е афроамериканец, а Алба има мексикански корени. За да не не помнят своя генезис, а и с цел да помнят децата им своя жанр, съпрузите придвижват от предходния си дом десетки фотоси на свои близки и далечни родственици, които вършат и новата им къща още по-тяхна.
 Снимка 425570

Високите тавани във всички пространства са едно от спазените условия на фамилията. Така се основава осезателен шир, който е допълнен от стъклените стени с панорама към зеленината в двора.
 Снимка 425572

За кухнята, която в този момент има, Джесика си е мечтала цялостен живот. В нея всички е минималистично, прикрито и изчистено. Отново задоволително просторна, с огромен остров, огромна печка и решена в тъмни и светли цветове.
 Снимка 425573

Актрисата споделя, че прекарва много време в готвене, по тази причина е желала кухнята да бъде тъкмо както си я е представяла постоянно. А ентусиазъм е почерпила и от Pinterest.
 Снимка 425574

Друга осъществена фантазия на Алба е мястото за ядене в двора с панорама към природата в близост и огромния басейн.
 Снимка 425559

Пералното помещение на огромната къща пък евентуално е фантазията на много домакини и майки на три деца, а актрисата доста се гордее с него.
 Снимка 425560

Детските стаи са светлите и просторни убежища на двете дъщери на Джесика , съобразени и с техните стремежи. Малкият наследник на фамилията също има лична стая с съвременен, черно-бял интериор.
 Снимка 425561

 Снимка 425562

 Снимка 425563

Огромно легло, неутрални, натурални цветове и тв приемник, които седи на статив за картини, огромни прозорци с панорама към планината - това са акцентите в спалнята на Джесика и Кеш - тяхното място, в което да не помнят за напрежението.
 Снимка 425580

Не по-малко впечатляваща е и главната баня, която е едно от обичаните места на Алба в цялата къща.
 Снимка 425564

В нея и тя, и брачният партньор й имат своята част с обособен душ, с цел да няма утринни неразбирателства.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР