Последно се чух с Боян преди да тръгне към върха

...
Последно се чух с Боян преди да тръгне към върха
Коментари Харесай

Жената до Боян Петров вярва, че алпинистът е жив

Последно се чух с Боян преди да тръгне към върха на 28 април. От тогава няма информация. Никой не го е чувал, нито виждал. В момента се приготвя избавителна интервенция. Може би още през днешния ден ще тръгнат трима от шерпите. Очаква се на следващия ден да дойдат алпинисти от Китай, които ще се включат в по-обстойно търсене.

Ясно е, че каквото и да се случва горе, той бедства. В най-хубавия случай той е в някоя палатка и бедства. Това разяснява пред Българска национална телевизия дамата до Боян Петров Радослава Ненова.

" Със сигурност имам вяра в Боян, по тази причина провеждам тази избавителна акция. Ако никой не има вяра в щастливия край, никой няма да тръгне да се занимава. Времето там сега е доста несигурно ", счита тя.

" В деня, в който потегли, се усещаше в отлична форма, имал е самочувствието, че може да се оправи. Много пъти е тръгвал пръв и не е имал проблеми до момента. Сутринта имах есемеси от експедицията, че се приготвят да тръгнат, само че към момента нямам информация дали са тръгнали ", съобщи Радослава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР