Последният в класирането на Серия А Салернитана ще бъде воден

...
Последният в класирането на Серия А Салернитана ще бъде воден
Коментари Харесай

Последният в Италия отново смени треньора, Рибери ще е асистент

Последният в класирането на Серия А Салернитана ще бъде воден от четвърти треньор през този сезон слез назначението на Стефано Колантуоно.

" Салернитана оповестява, че освободи от отговорностите му Фабио Ливерани и екипа му ", оповестиха от клуба от Салерно, който завоюва едвам два мача през сезона в шампионата.

" Техническата отговорност за тима до края на сезона бе поверена на Стефано Колантуоно, който към този момент тренира тима през сезон 2017-18 и през 2021-22 ", се споделя в официално съобщение.

Колантуоно, който води Аталанта (2010-2015) и Торино (2019-2020), е четвъртият треньор на Салернитана през сезона, който стартира с португалеца Пауло Соуса, уволнен през октомври.

Бившият италиански национал Филипо Индзаги го наследи, само че бе освободен на 11 февруари, а идващият - Фабио Ливерани, остана на поста малко повече от месец.

Отборът се е запътил към Серия B с едвам 14 точки от 29 кръга, като изостава с 11 точки от 17-ия Емполи, който е първи над чертата.

Според Sky Sport Рибери, който приключи кариерата си в Салернитана през 2022, ще бъде част от техническия екип на Салернитана.

Salernitana, Colantuono nuovo allenatore. Risolto il contratto con Inzaghi
— skysport (@SkySport)
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР