Последният в класирането на Серия А Салернитана създаде сериозни главоболия

...
Последният в класирането на Серия А Салернитана създаде сериозни главоболия
Коментари Харесай

Милан с нова издънка в Серия А - едва измъкна точка срещу последния

Последният в класирането на Серия А Салернитана сътвори съществени главоболия на Милан в дуел от 17-ия кръг на Серия А, приключил 2:2. Тимът на Стефано Пиоли към този момент изостава на осем точки от водача Интер, който е с мач по-малко. 

Първият късмет в дуела бе за Салернитана, когато в шестата минуа Булайе Диа стреля по земя към долния десен ъгъл, само че Майк Менян сподели класа и избави. Първият гол в мача пък бе за Милан. В 17-ата минута Рафаел Леао асистира на Фикайо Томори, който с глава прониза Беноа Костил за 0:1. 

Десет минути по-късно Костил съумя да спре Тео Ернандес. В 32-ата минута Антонио Кандрева потегли на независим рейд, само че изстрелът му от границата на наказателното поле мина над вратата. Домакините съумяха да изравнят преди края на първата част. Кандрева центрира от корнер, а Федерико Фасио с глава откри задачата за 1:1. 

В 60-ата минута Рубен Лофтъс-Чийк финтира двама бранители на Салернитана и стреля, само че Костил се намеси решаващо. В 63-ата минута Салернитана съумя да обърне резултата в своя изгода - Антонио Кандрева с изстрел от отдалеченост вкара хубав гол, а Менян единствено изгледа топката, връхлетяла вратата му. 

Пет минути по-късно Матеуш Леговски овладя пас, разсякъл отбраната на Милан и стреля под гредата, само че Менян блесна с красиво избавяне. Оливие Жиру се извиси над отбраната на домакините в 82-ата минута и стреля с глава - Костил обаче внимаваше и отрази. В първата минута на добавеното време на срещата подаване на Оливие Жиру преодоля отбраната на Салернитана и топката стигна до Лука Йович, който я засече във вратата за 2:2. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР