Последният в класирането на Примера дивисион Еспаньол счупи собствения си

...
Последният в класирането на Примера дивисион Еспаньол счупи собствения си
Коментари Харесай

Еспаньол обяви рекордната си покупка

Последният в класирането на Примера дивисион Еспаньол счупи личния си трансферен връх, откакто притегли нападателя Раул де Томас от Бенфика за 22 милиона евро. Надеждите на Еспаньол са да се измъкне от дъното и да оцелее в испанския хайлайф.

От Еспаньол потвърдиха договорката, като се изяснява, че 25-годишният испански нападател се връща в Ла Лига, защото е подписал 6-годишен контракт със “синьо-белите” от Барселона. Финансови елементи по договорката не се оповестяват по формален път, само че съгласно медиите в Каталония са платени 22 милиона евро, съвсем два пъти над досегашния клубен връх. До през днешния ден най-сериозната сума, платена от Еспаньол, е 10.5 милиона евро за аржентинския нападател Матиас Варгас, който пристигна през предходната година от Велес Сарсфийлд.

Envia-li el teu missatge de benvinguda a #RDTPerico!

¡Dale tu mensaje de bienvenida a @RauldeTomas9!

Send your welcome message to RDT!

#Volem | #EspanyoldeBarcelona | #RCDE pic.twitter.com/O7kJOClEjk
— RCD Espanyol de Barcelona (@RCDEspanyol) January 9, 2020 Де Томас е артикул на школата на Реал (Мадрид), само че в никакъв случай не е играл за мъжкия тим на отбора, въпреки да имаше подписан контракт. Той се прочу през 2018-а година, когато оказа помощ на Райо Валекано да се върне в елита с 14 гола в предходната акция. Това предизвика Бенфика да подпише контракт с него и да бъдат платени 20 милиона евро на Реал. Но той по този начин и не откри мястото си при “лисабонските орли”, записвайки едвам 6 мача за тях без да означи и веднъж даже.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР