Последният уикенд на февруари ни дава ясно да разберем, че

...
Последният уикенд на февруари ни дава ясно да разберем, че
Коментари Харесай

Как Betano app ни помага да следим повече събития?

Последният уикенд на февруари ни дава ясно да разберем, че към този момент се намираме в разгара на сезона във водещите футболни шампионати на Европа. По целия континент, в това число и в България, топката се търкаля по зеления терен, а феновете на играта са по едно и също време въодушевени от това разнообразие, само че от време на време и комплицирани. Какво да гледаме, какво да следим по-напред? Как да се насладим на играта и в това време да бъдем сполучливи при залозите? С вариантите имаме решения на тези въпроси, защото от страна на букмейкъра са дали благоприятни условия и принадлежности за деяние на своите консуматори в разнообразни направления.

Нека да забележим в действителност какво се случва в последния уикенд на февруари. В събота е програмата е изключително интензивна - слотът от 17.00 е типичен за британския футбол, като това е началният час за мачове като Брайтън - Астън Вила или - Уотфорд от Висшата лига. В същото време обаче има забавни събития и в други шампионати - в Германия играят Борусия Мьонхенгладбах и Волфсбург, има мачове също в Испания, Италия и Франция. А в България е не по-малко забавно, защото малко в този следобяд играят ЦСКА 1948 - Левски и Лудогорец - Славия.

Неделният ден още по-богат на завладяващи мачове - в Италия се играят дуели като Лацио - Наполи, а във Франция фокусът е ориентиран към срещата сред Лион и Лил. Но сякаш от водещите шампионати в този ден вниманието най-вече притеглят конфликтите по испанските терени - още веднъж е време за дербито на Севиля, в което едноименния отбор приема градския противник Бетис, а в късния мач от програмата Барселона посреща Атлетик Билбао. А какво се случва с британския футбол в този ден? Акцентът се отмества от Висшата лига към финала за Купата на Лигата, в който един против различен се изравят Челси и Ливърпул, с цел да дефинират носителя на първия трофей за сезона на Албиона.

Как мобилното приложение ни оказва помощ да следим повече събития?

Функциите на Betano Mobile app са разнородни, като не са свързани само с опцията да се направи залог на едно или друго спортно събитие. Това, несъмнено, е главната цел на потребителите на платформата за спортни прогнози и казино игри. Но също така букмейкърът дава опция да се гледат мачове онлайн от редица европейски състезание, в това число от Испания и Италия. Така решаваме най-малко отчасти казуса с прескачането сред каналите на тв приемника - можем да следим един мач на огромния екран, а различен през мобилното приложение на оператора.

Възможностите не се изчерпват с това. Да речем, че въпреки всичко не сме фенове на това непрекъснато да превключваме от мач на мач, само че въпреки всичко ни интересува какво се случва редом, до момента в който сме насочили вниманието си към съответен дуел. С Betano Mobile версия или мобилно приложение можем да отключим настройките на дадена среща, която не гледаме, с цел да получаваме вести, когато има смяна в резултата или друго значимо събитие (червен картон, дузпа, смени и т.н.). Тази функционалност е изключително потребна, когато сме сложили
залог на съответния мач. Освен нея може да се употребява и опцията за автоматизиран кеш-аут, който да се задейства при избрани авансово заложени условия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР