Последният сезон на ВИП Брадър беше излъчен у нас през

...
Последният сезон на ВИП Брадър беше излъчен у нас през
Коментари Харесай

Тотален взрив: Ето кои ще са водещите на новия ВИП Брадър, който стартира догодина! (Алекс Сърчаджиева вече е аут)

Последният сезон на ВИП Брадър беше излъчен у нас през 2018-та година, а след това го стопираха. Но ето, че почитателите му са в възторг, тъй като към този момент е решено - предаването се завръща в ефир. Очевидно е, че би трябвало да се откри заслужен съперник на " Ергенът " по Би Ти Ви и по тази причина от Нова Телевизия вадят " тежката артилерия ".

Пита се обаче освен кои ще са първите гост-звезди в Къщата на Брадъра, а и кои ще са водещите. Знаем, че Алекс Сърчаджиева сигурно няма да се появи в предаването и то по две аргументи. Първата е, че тя към този момент работи за конкуренцията Би Ти Ви. А втората и съществена е, че както сама призна, от Нова ТВ са се отнесли извънредно жестоко преди време с нея и то, когато е имала най-силна потребност от помощ.

На мястото на Алекс се търси друга водеща, а за какво не и водещ, който ще води дневните епизоди на запис. Живите студиа обаче към този момент си имат основния " обвинен " и това е... дааа... това е той - Ники Кънчев.

Омръзнал ви, неомръзнал ви, това е ситуацията. Ще би трябвало да гледаме отново Ники на екран, тъй като от продукцията са безапелационни, че той е единственият, който е на " ти " с шоуто дотам, че може да го води доброволно и естествено, даже и със затворени очи.

Е, нямаме самообладание да разберем спомагателните детайлности и... Брадърът да стартира.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР