Последният сезон на шоуто “България търси талант” е един от

...
Последният сезон на шоуто “България търси талант” е един от
Коментари Харесай

“България търси талант” се гаври с болни хора

Последният сезон на шоуто “България търси талант” е един от най-слабите, недоволстват феновете в интернет форумите. Впечатляващи осъществявания и номера липсват, хуморът на водещите е плосък, а най-неприятното е, че журито се гаври с психологично заболели хора, явно позволени до кастинг за насмешка, написа “Уикенд”.

“Бяха изкарали на сцената очевидно болен човек с някаква степен на умствено закъснение, който не е попаднал инцидентно там - въпреки всичко е минал първичен кастинг. Журито намерено и жестоко му се присмя и подигра, а Катето се обърна към него с: “Как може да си подобен идио…хаха”, и сякаш се поправи. Това ли ни забавлява?! Така ли учим децата си да се отнасят с другите? Много крепко!”, разяснява зрителка в обществените мрежи. Това обаче е единствено една от рецензиите към шоуто.

Аудиторията регистрира, че проф. Тодор Кантарджиев е единственото свежо лице във формата. За страдание обаче, наличието му не е задоволително, с цел да избави сезона. Липсата на забавни лица и гении се усеща осезаемо тази година, виждат фенове на предходните сезони на шоуто.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР