Последният пролетен месец ще бъде много динамичен и напрегнат за

...
Последният пролетен месец ще бъде много динамичен и напрегнат за
Коментари Харесай

Астропрогноза за май месец

Последният пролетен месец ще бъде доста динамичен и под напрежение за жалост. Но и това ще отмине…. Да забележим каква е небесната конюнктура на техни величества планетите.

Меркурий през май към този момент набира скорост след априлското си ретроградно придвижване и минава бързо напред. Ето за какво той небрежно ще премине през знака Овен, а по-късно и през Телеца и към този момент на 30 май ще влезе в личния си знак Близнаци.
През първите 4 дни на май Меркурий ще бъде в тази зона от знака Овен, където към този момент се намираше на 15-19 март 2018: това значи, че има опция да се върнете още веднъж към тези каузи, които по някаква причина не сте съумели да завършите.

От 5 до 13 май Меркурий ще подписва квадрат с Марс, Плутон и съвпад с Уран. Събитията, за които дава отговор очевидно ще бъдат интензивни и напрегнати. По това време ще бъде мъчно да се споделят отзиви, да спорите, да кажете на някого нещо значимо, да организирате диалози. Хората мъчно ще реализират съгласие. Концентрацията ще бъде на най-малко. По тези аргументи ще бъде доста мъчно да се вкарат нови хрумвания и проекти. Дори в случай че имате нов бизнес или план, допустимо е бързо да загубите интерес към него.

Агресивността ще нарасне, споровете в тези дни няма да бъдат необичайност: една погрешно изречена дума може да докара до огромни неприятности. Не вярвайте на никого. Лесно можете да бъдете подведени. Ако видите или чуете негативна рецензия по ваш адрес, не отговаряйте със същото. Това важи изключително за онлайн връзката. Направо игнорирайте индивида. Може да има проблеми с техниката, компютърните стратегии.

Юпитер в Скорпион образува съразмерен аспект с Плутон в Козирог и Нептун в Риби, което ще окаже позитивно влияние върху сферата на финансите. Точното време за намиране на нови източници на приходи.
Тъй като този аспект се образува от две мудни планети, действието му ще бъде малко провлечено във времето и ще даде отражение освен през май. Това значи, че по-голямата част от 2018 година ще попадне под негово въздействие.
Този аспект е изключително добър за креативните хора, които ще получат в допълнение тласък и ентусиазъм, ще могат да разширят своите благоприятни условия по креативен метод. Също по този начин, интервалът е добър за намиране на духовни способи за решение на вашите проблеми. Много хора ще се извърнат към духовността или към религията. През май е изключително удобно за благотворителни събития. Особено ще усетят този аспект върху себе си водните знаци - Рак, Скорпион и Риби.

Тригонът Юпитер-Нептун като цяло благоприятства пътуванията и пътешествията, изключително по вода, само че в някои дни на месеца е по-добре да не се рискува. По време на отрицателните аспекти на планетите може да има разнообразни проблеми, свързани с превоза или пътуването. Например от 5 до 13 май, когато Меркурий, планетата на пътуванията прави квадрат с Марс, Плутон и съвпад с Уран. Поемането на риск си е ваша работа. Във всеки случай, най-добре е да пътувате след 16 май (например 17, 18, 24, 25, 29-31), т.е. откакто напрегнатите аспекти са изчезнали.

Сатурн в Козирог ще продължава да изостря напрежението в сферите, свързани със системата на обществената администрация и нейното действие, с страната, с нейното устройство, ред, закони и граници, структури на властта и организацията на обществото. Вече станахме очевидци на някои събития. Трябва да се вкара ред, сигурност и изясненост.
На 15 май е едно от най-важните астрологични събития на годината - бавната планета Уран ще промени позицията си и ще влезе в първите градуси на знак Телец. През 2018 година Уран ще обитава за малко в там – единствено до ноември и още веднъж ще се върне в Овен, като дефинитивно ще се реалокира в новия знак през март 2019 година Когато това стане, може да се каже, че стартира нова ера за обществото. В астрологията Телецът е обвързван с пари, а Уран, като планета на смяната, предвещава промени, от време на време изцяло непредвидени.
Ето някои вероятни събития при трайното определяне на Уран в Телец:• Промени във финансовите системи (изчезването на остарели системи и появяването на нови) • Банкови и данъчни реформи;• Промени в работата на селското стопанство;• Нов метод при добива и потреблението на естествени ресурси;• Откриване и потребление на изцяло нови материали;• По-широко потребление на нововъведения и автоматизация в региона на семейството (умната къща);• Промени, свързани с бюджета на страните, фондовия пазар;• Недоволство на масите;
• Възникване на нови специалности и нови благоприятни условия в региона на възнагражденията;• Изменение на климата;• Изобретение и приложение на нови технологии в производството на хранителни продукти; основаването на нов тип хранене (може би сурогат на храната);• Природни бедствия, които ще доведат до промени в ландшафта, бреговете и други

На 16 май може да се чакат изцяло непредвидени обстановки, изключително тези хора, които имат нещо значимо и значимо в последните градуси на Овен и първите градуси на Телец.

Квадратурата на Марс с Уран ще въздейства най-силно от 14 до 16 май. Двете много избухливи планети се сливат в спорен аспект, незабавно откакто имат време да трансформират знаците си - Уран ще влезе в Телец, а Марс във Водолей. Този аспект приказва за проблеми, внезапни промени и непредсказуеми събития. Има опасности за здравето и живота! В непосредственост до тези дати могат да настъпят доста неочаквани и непредвидени събития, които могат да бъдат доста сложни за предугаждане, в случай че не и невъзможни. Възможностите са следните: самоубийства на обществени личности; протестни дейности, стачки, национални вълнения; естествени катаклизми; произшествия, пожари, аварии; срив в компютърните системи. В бизнеса също може да има неприятности – непредвидени събития, които могат да слагат под опасност активността ви. Уран е постоянно сложен за прогнозиране. Винаги ни изненадва. Да отбележим единствено за статистиката: при съответствува им през февруари предходната година се разсъни вулкана Етна в Сицилия, а през декември по-късно при тяхната съпротива се разсъни различен вулкан на остров Бали.

Венера през първата половина на месеца ще се движи през знак Близнаци и това не е идеалното време, когато може да осъществите съществени връзки. Ето за какво, в любовния живот това е по-подходящо време за прелестно изкарване на времето, в сравнение с за сериозна и смислена връзка. Изобщо хората, които търсят обич, би трябвало да бъдат деликатни. Възможни са разочарования и измами.
На 19 май планетата на любовта Венера минава в символ Рак. Времето е отлично за подсилване на връзките, когато всичко може да се развие към по-добро. Влиянието на Рака оказва помощ да се осъзнаят тези качества на личността, които нормално са скрити надълбоко вътре в нас. Можете да разберете доста за себе си, за близкия човек и за връзките, които ви обвързват.
Но 24, 25 и 26 май са неудачни дни за обич и запознанства, въобще за взаимоотношенията. Някои хора може да бъдат изправени пред съществени рецесии, ще бъде мъчно да се реализира схващане с сътрудниците. Венера е в съпротива на Сатурн, като първият ден има площ и с Луната.
Късметът може да ви се усмихне в самия завършек на месеца, когато Венера се приближи до удобните аспекти с Нептун и Юпитер, формирайки огромен воден тригон. Точните аспекти ще бъдат на 1-2 юни, само че още на 28 май ще може да се усетите потока от креативен хрумвания и нови благоприятни условия в любовната сфера.

През май има няколко много рискови интервали, когато е по-добре да се грижите за здравето, да не се претоварвате и да се придържате към ограниченията за сигурност и сигурност. През първата половина на месеца, както към този момент беше упоменато, ще има струпване на отрицателни аспекти, които ще въздействат върху нервната система. Операциите през този интервал са неподходящи, изключително в средата на май - почти от 11 до 17 май са най-опасните дни за интервенции. Най-опасен е 16 май, когато се покачва рискът от спешни обстановки, контузии заради немарливост. Тогава е квадратурата на Марс с Уран, само че аспектът сработва наоколо да датата си (плюс, минус няколко дена).

Не забравяйте, че това са общи трендове като цяло, а по какъв начин тъкмо ще се стекат събитията за вас, зависи единствено от персоналния ви хороскоп.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР