Последният план за фалит на теоретика на конспирацията Алекс Джоунс

...
Последният план за фалит на теоретика на конспирацията Алекс Джоунс
Коментари Харесай

Алекс Джоунс предлага да плати на семействата на Нютаун най-малко 55 милиона долара за конспирация за измамна стрелба в училище

Последният проект за банкрут на теоретика на конспирацията Алекс Джоунс би платил на фамилиите на Санди Хук най-малко 55 милиона $ за 10 години, дребна част от 1,5 $ милиарда, присъдени на роднините в правосъдни каузи против Джоунс за това, че нарекоха стрелбата в учебно заведение в Нютаун през 2012 година машинация.

Междувременно фамилиите подадоха свое лично предложение за очистване на съвсем всички активи на Джоунс, в това число неговата медийна компания Free Speech Systems и дайте постъпленията на тях и на други кредитори.

Плановете за двубой, подадени късно в петък в Съда по несъстоятелността на Съединени американски щати в Хюстън, ще бъдат разисквани и оспорвани през идващите два месеца, като чуванията са планувани за февруари, което ще докара до дефинитивна заповед, казваща какъв брой Джоунс ще би трябвало да изплати.

Джоунс и Free Speech Systems, основани в Остин, Тексас, и двете подадоха молба за фалит предходната година, защото фамилиите получиха повече от 1,4 милиарда $ в дело в Кънекти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР