Последният път, в който разговарях с Кирил Петков, той ме

...
Последният път, в който разговарях с Кирил Петков, той ме
Коментари Харесай

Скандални разкрития! Слави скъсал с Киро след обидата „Каримански е леке“: Предупредих ги!

„ Последният път, в който разговарях с Кирил Петков, той ме включи на спикер, това беше за избора на началник на Българска народна банка “. Това описа Слави Трифонов в снощното издание на новата си телевизионна поредност, в която разкрива откровения и секрети от времето, когато партията му бе съдружен сътрудник в ръководството с „ Продължаваме промяната “, Демократична България и Българска социалистическа партия.

„ Те си бяха създали среща, той ми се обади по телефона и до момента в който му кажа, че не желая по този начин на спикер, ме включи “, изясни Слави. На срещата били Корнелия Нинова и Христо Иванов. Казал им, че желае да ги попита, преди да разяснява за Българска народна банка – не ги ли е позор, не им ли е неловко, че Кирил Петков не ни осведоми авансово и не разиска с нас това, което прави с ареста на Бойко Борисов. Пренебрегна ни, осведоми ни една минута преди или откакто към този момент се беше случило, останалата част – по малкия екран.

Слави питал Нинова и Иванов не им ли е неловко, че са някаква част от коалиция, в която по подобен значим проблем, който може да касае цялата й орис, нас не ни питат. „ Не последва никакъв отговор, безусловно безмълвие “, разказа сцената на диалога по спикъра Трифонов. Почудил се дали въобще са били в стаята. „ Може би са били едни дребни розови колибри, които пърхат в близост, само че даже не приказват “, позволи той и провокира смях у интервюиращия го зам.-председател на Има Такъв Народ и сценарист на шоуто му Тошко Йорданов.

След въпроса на Трифонов към Христо Иванов и Корнелия Нинова, Петков му споделил, че по-добре да приказват единствено двамата и изключил високоговорителя. Разговорът траял неприятно по думите на Трифонов, тъй като министър председателят обидил Любомир Каримански от Има Такъв Народ като го нарекъл „ петно “. Две неща му споделил в отговор Трифонов: „ Човек, който квалифицира, няма доводи и че за финален път беседва с него “.

Че Петков е нарекъл претендентът на Има Такъв Народ за гуверньор на Българска народна банка „ петно “, от партията описаха още при разпада на четворната коалиция. Публична загадка бе, че връзките сред хората на Слави и „ Продължаваме промяната “ се обтегнаха точно поради кандидатурата на финансиста, против която останалите сътрудници издигнаха тази на Андрей Гюров, тогава началник на депутатите от „ Промяната “. В следствие Гюров бе отдръпнат, а от Политическа партия приканиха и Каримански да направи същото, само че от партията на Слави изрично отхвърлиха. И до през днешния ден няма определен нов шеф на Българска народна банка.

Слави описа още, че по принцип е човек, който гледа авансово да се изчистят проблемите в връзките, да не се стига до крайности, само че когато види, че няма смисъл, приключва връзките вечно. „ Такъв темперамент съм, предизвестявам. След това да си прощаваме, да си обясняваме, дай в този момент да стартираме наново… Просто не съм подобен човек “, добави водачът на Има Такъв Народ. „ Гледам да съм честен, въпреки тая дума да я намразих поради някои хора, по този начин беше и с Кирил Петков “, изясни още Слави.

Трифонов се чудел за какво провокира такава ненавист и изказвания, че бил опростачил нацията. Казвали го и умни хора, които почита, само че се чуди по какъв начин по този начин се стига до сходно извънредно излияния на страсти и най-много за какво той ги провокира. „ Като не ти харесва нещо, не го гледаш “, безапелационен бе водачът на Има Такъв Народ.

Слави призна, че доста е разсъждавал над въпроса за какво има толкоз мощна злост у някои хора. И заключи, че борците против чалгата „ му припомнят на хората от Демократична България, „ Промяната “ и всякакви харвардци – те се мислят за по-умни, по-образовани, по-възвишени, а ти си гнусен лоен селянин “, който мъти водата на тях, които са солта на земята, „ изникнали от реброто на господ, а не гадни мазни селяндури “, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР