Последният от тримата нападатели, които бяха заснети на видео да

...
Последният от тримата нападатели, които бяха заснети на видео да
Коментари Харесай

Последният от триото за престъпления от омраза в Ню Йорк беше осъден на 3 години затвор за антисемитски побой през 2021 г.

Последният от тримата нападатели, които бяха снимани на видео да бият евреин в Мидтаун преди съвсем три години, беше наказан в сряда на три години в държавен затвор - защото тяхната жертва извика политиците в Ню Йорк, че не вършат задоволително, с цел да спрат антисемитизма.

Мохамед Саид Отман, 29, от Бруклин, наказан през септември по обвинявания в опит за групово нахлуване от втора степен и нахлуване от трета степен като закононарушение от ненавист за побоя, оставил Джоузеф Борген, 29, със разтърсване, наред с други пострадвания.

Мигове откакто съдията наложи присъдата, Борген изтръгна локалните и държавните политици, че са оставили пропалестинските митинги да протичат свободно през Голямата ябълка.

„ Получих текстови известия от приятелите си онази вечер... че протестиращи маршируват в Горен Ийст Сайд и превзеха 87-ма и 2-ра и стояха 20 минути “, сподели Борген във видео, оповестено на X от Inner City Press.

„ Защо не ги арестуват? Те нарушават закона намерено “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР