Последният от пострадалите в инцидента с автобуса на автомагистрала Струма

...
Последният от пострадалите в инцидента с автобуса на автомагистрала Струма
Коментари Харесай

Изписаха от Пирогов и последния оцелял оследния от катастрофата с автобуса на магистрала Струма 

Последният от потърпевшите в случая с рейса на автомагистрала " Струма " е бил изписан от " Пирогов ", оповестиха от лечебното заведение. Медицински екип от Република Северна Македония е транспортирал пациента до родината му.
Всичко по тематиката: Автобусната покруса на Струма 128
На 23 ноември в " Пирогов " бяха признати 7 потърпевши от тежкия случай. Двама от тях бяха изписани на 27 ноември, а други четирима - на 29 ноември.

Всички оживели при случая са настанени за следене в Република Северна Македония и в Република Сърбия, откакто са били изписани от " Пирогов ", показаха още от болничното заведение.

Всичко по тематиката: Автобусната покруса на Струма 128  Зам.министър за Зам.министър за " Струма ": Един от проблемите с пътищата е методът, по който са поддържани  Министерство на регионалното развитие афишира резултата от инспекцията на злощастния сектор на „ Струма “ Министерство на регионалното развитие афишира резултата от инспекцията на злощастния сектор на „ Струма “  Собственикът на изгорелия на Собственикът на изгорелия на " Струма " рейс с първи думи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР