Последният гол на Алесандро Флоренци срещу Верона е дал още

...
Последният гол на Алесандро Флоренци срещу Верона е дал още
Коментари Харесай

Милан задържа универсален боец

Последният гол на Алесандро Флоренци против Верона е дал още една причина на спортно-техническото управление на Милан да го откупи от Рома. Италианецът стартира сезона доста едва, само че след това се приспособява и се трансформира в универсална алтернатива за Стефано Пиоли.

31-годишният състезател претърпя две съществени травми през миналия сезон, само че това не му попречи да натрупа на сметката си 28 участия и 2 гола. Никак не неприятна статистика за отбранителен състезател, който играе чартърен за 1 млн. евро.

Alessandro is getting closer to from on a permanent deal as said last February. Contract until 2025. The fullback wants to stay at, which have the option to buy (€4,5M) even if Rossoneri’ll try to have a little discount on the price.
— Nicolò Schira (@NicoSchira)
Според информация от Николо Шира, Флоренци е покрай оставане в клуба. Играчът се усеща благополучен на Миланело, а управлението има алтернатива да го закупи за 4,5 млн. евро. Журналистът не изключва и вид, в който Малдини и Масара да изискат лека отстъпка в цената.

В случай, че се стигне до договорка, договорът на италианския национал ще бъде до 30 юни 2025 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР