Последният есенен месец ще бъде много труден за двама представители

...
Последният есенен месец ще бъде много труден за двама представители
Коментари Харесай

Жестоки страдания и проблеми за 2 зодии през ноември

Последният есенен месец ще бъде доста сложен за двама представители на зодиакалния кръг. Те ще би трябвало да се изправят пред съществени тествания и компликации. Тази мрачна прогноза направи известният астролог Павел Глоба.

Именно през този месец по думите му две зодии ще страдат съществено. „ Те ще се сблъскат с ужасни тествания “, предизвести Глоба.

По думите му тези зодии даже ще би трябвало да се оправят със загубата на непосредствен човек. „ Смъртта на обичания ще бъде огромно тестване за тях “, споделя той.

Хората, родени под съзвездието Лъв , би трябвало да бъдат извънредно деликатни: съществува висок риск от приемане на сериозна контузия, която може съществено да подкопае здравето им, а следствията от нея ще оставят отпечатък върху бъдещия им живот.

„ Друга заплаха дебне Лъвовете в персоналния им живот – може да изгубят обичан човек “, предизвестява Павел Глоба.

По думите му също по този начин черна облаци ще надвиснат и над Рибите . „ Представителите на знака е допустимо да преживеят гибелта на непосредствен човек – другар или родственик. Преодоляването на загубата няма да е елементарно “, сподели астрологът.

Друг огромен проблем дебне Рибите в областта на кариерата. Съществува сериозен и действителен риск от огромен спор с началниците. “ Поради това Рибите ще би трябвало да решат дали да одобряват внезапно влошените условия на труд или да изоставен обичаната си работа “, показа Павел Глоба, представен от jenata.blitz.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР