Последният епизод на EastEnders видя двама герои, които бягат от

...
Последният епизод на EastEnders видя двама герои, които бягат от
Коментари Харесай

BBC EastEnders излъчва внезапно двойно излизане, докато двама герои бягат на фона на обрата в убийството на Киану

Последният епизод на EastEnders видя двама герои, които бягат от Уолфорд, на фона на загадка за ликвидиране, застрашена от сапунената стратегия на BBC.

Шарън Уотс избяга от Уолфорд с дребния си наследник Алби, без да каже на никого, оставяйки останалите от Шестимата гневни. В момента Шарън крие обстоятелството, че е забъркана в убийството на Киану Тейлър на Коледа, откакто сватбата на нея и Киану се трансформира в злополука.

На 25 декември специфичният епизод видя Ниш Панесар атакуван от Денис Фокс, до момента в който тя, Шарън, Линда Картър, Кати Бийл и Стейси Слейтър се опитваха да го спрат да нарани брачната половинка му Суки Панесар. Той беше ударен по главата и Шарън сподели на останалите, че няма пулс. Но по-късно Киану нахлу и се натъкна на сцената.

Докато се опитваше да вземе сина на Шарън Алби, преди малко схванал истината, че той не е негов биологичен татко, Шарън и другите дами се пробваха да спрат него. След това Киану стартира да души булката си след обречената им женитба, вследствие на което Линда го нам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР