Последният епизод на EastEnders дразни възможен обрат в сюжетната линия

...
Последният епизод на EastEnders дразни възможен обрат в сюжетната линия
Коментари Харесай

Истинското напускане на Бен Мичъл от EastEnders е „запечатано“, след като Фил се обърна като актьор Макс Боудън напусна сапунената програма на BBC

Последният епизод на EastEnders нервира вероятен поврат в сюжетната линия на напускането на Бен Мичъл, на фона на изправен пред пандиза.

Зрителите откриха в края на предходната година, че артистът Макс Боудън напуща ролята в сапунката на BBC след пет години. Едва неотдавна разбрахме по какъв начин той евентуално ще напусне, откакто спойлерите се пазят в загадка.

Без да се загатва какво ще се случи с Бен, беше изненада за мнозина, когато спойлерите разкриха, че той ще бъде задържан за минало закононарушение. В последния епизод на BBC сапунените почитатели научиха повече, като разкриха, че е било закононарушение, което се е случило, когато е бил в Америка предходната година, макар че е бил там единствено за няколко дни.

Както беше задържан, служител на реда му сподели: „ Има интернационална заповед за теб. Арестувам те за машинация. Предполага се, че е осъществена по време на пътуването ти до Съединените щати предходната година. Не е нужно да казваш нищо, само че всичко, което кажеш, може да бъде обещано като доказателство....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР