Последният ден за трансфери в английския елит не донесе нищо

...
Последният ден за трансфери в английския елит не донесе нищо
Коментари Харесай

Клубовете във Висшата лига похарчиха по-малко от 100 милиона за играчи през януари

Последният ден за прехвърляния в британския хайлайф не донесе нищо изключително във връзка с покупко-продажби, което бе много необичайно поради метода, по който локалните клубове харчат в последно време.

Общата сума дадена за футболисти във Висшата лига през януари даже не надвишава скромните 100 милиона паунда, което евентуално бе повлияно и от разпоредбите за финансов феърплей. Грандовете не направиха съвсем нищо, откакто преди година изхарчените пари към 700 милиона.
 Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед 3:4 в мач от Висшата лига
Манчестър Юнайтед изтръгна успеха на " Молиню " в изключителна драма

След два разменени гола в добавеното време

Преминаването на Армандо Броя от Челси във Фулъм чартърен до края на сезона бе най-голямата договорка. Котиджърс ще платят в началото 750 000 паунда за нападателя, като сумата може да се усили до 4 милиона според от изиграния брой мачове.

Нотингам, който е застрашен от наказване, съумя да притегли белгийския вратар Матц Селс за 5 милиона паунда от Страсбург. Форест добави още Джио Рейна от Борусия Д и Рубен Рибейро от Спортинг, само че се раздели с Итън Хорват - Кардиф, Орел Манжала - Лион и Серж Орие - Галатасарай.

Пабло Форналс напусна Уест Хям и мина в Бетис против 7 милиона паунда, само че пък прехвърлянето на Саид Бенрама в Лион пропадна в последния миг. Общият брой на покупко-продажбите бе едвам 17, като Тотнъм държи върха с дадени 26,7 милиона за Раду Драгушин.

Борнемут взе Енес Унал от Хетафе, в началото чартърен, като може и да го закупи, а Астън Вила притегли Морган Роджърс от Мидълзбро против 8 милиона лири, като сумата може да се усили двойно.

Един от най-големите прехвърляния направи Кристъл Палас, който купи Адам Уортън от Блекбърн за 22,5 милиона. Повечето покупко-продажби бяха свързани с млади играчи, най-често преотстъпвани чартърен, като очевидно множеството клубове взеха решение да спестят пари за лятото.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР