Последният ден от седмицата ще ни предложи няколко много вълнуващи

...
Последният ден от седмицата ще ни предложи няколко много вълнуващи
Коментари Харесай

Мачът за титлата в Париж и полуфинали във Форт Уърт: Коментирайте днешните мачове


Последният ден от седмицата ще ни предложи няколко доста вълнуващи конфликта. В 16:00 ч. Новак Джокович ще се изправи против Холгер Руне, който е последното затруднение сред него и втората му поредна купа на Мастърс шампионата в Париж. Датчанинът за пръв път ще играе за ATP 1000 трофей, само че резултатът му надали може да бъде избран като сензация поради обстоятелството, че това е негов четвърти следващ край на закрито след тези в София, Стокхолм и Базел, както и че завоюва 18 от последните си 20 мача в Тура.

От своя страна Джокович преследва седма купа в Париж и общо 56-а на равнище Мастърс. Сърбинът също е в изумителна форма, като записа 21 победи в последните си 22 мача и е в серия от три следващи извоювани шампионата (Уимбълдън, Тел Авив и Астана).

Междувременно Финалите на WTA във Форт Уърт също се приближават до своята кулминационна точка. В първия полуфинал, плануван за 22:30 ч. българско време, Мария Сакари ще се изправи против Каролин Гарсия. До момента гръцката тенисистка е безупречна в шампионата, като завоюва и трите си мача в груповата фаза, до момента в който Гарсия се нуждаеше от трагичен поврат против Дария Касаткина, с цел да се подреди измежду най-хубавите четири.

От 03:00 ч. другото място на финала ще си оспорват Ига Швьонтек и Арина Сабаленка. Световната №1 оправдава реномето си на главен любимец, завършвайки преди всичко в своята група, до момента в който белорускинята е на път да приключи по много положителен метод един не изключително безапелационен сезон.

Днес още веднъж ще има и мачове с присъединяване на някои от водещите ни тенисисти. Димитър Кузманов и Адриан Андреев ще играят в първи кръг от главната скица на Чалънджър шампионата в Руан, а техни съперници ще бъдат надлежно Раду Албот (№81) и Артур Фис (№308). От своя страна поставеният под №1 в квалификационната скица Александър Лазаров ще се изправи против Елиот Беншетри (№401) в първи кръг от пресявките.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР