Последният ден на декември за украинците ще бъде не само

...
Последният ден на декември за украинците ще бъде не само
Коментари Харесай

В Украйна започва кампанията за избор на президент на страната

Последният ден на декември за украинците ще бъде освен края на миналата година, само че и началото на акцията за президентските избори. Според условието на закона, акцията би трябвало да стартира три месеца преди деня на гласуването. Тъй като президентските избори са планувани за 31 март, се оказа, че актуалната предизборна акция ще стартира тъкмо един ден преди Нова година, оповестява TACC, представена от организация " Фокус ".
От този ден до 3 февруари тези, които желаят да вземат участие в битката за президент, ще имат опция да показват документи в ЦИК за регистрация като претенденти. ЦИК ще отдели пет дни на процедурата по регистрация. Така след 8 февруари ще стане ясно кой ще може да взе участие в изборната конкуренция.
Политолозите считат, че идната акция ще бъде извънредно остра и конфликтна. „ Това не трябва да се слага под подозрение, защото е програмирано от икономическата, обществената и социално-политическата обстановка “, съобщи украинският специалист Андрей Золотарьов. Според него броят на претендентите за президент ще бъде невиждано огромен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР