Последният ден на Борисов като премиер, последният ден от неговата

...
Последният ден на Борисов като премиер, последният ден от неговата
Коментари Харесай

Василев: Днес е краят на ГЕРБ, последният ден в политическата биография на Борисов

Последният ден на Борисов като министър председател, последният ден от неговата политическа биография. Това написа във някогашният дипломат на България в Москва Илиян Василев
" Повече от 15 години този несъвършен човек ръководи и основното му достижение е, че сме твърдо на последно място в Европейски Съюз по главните индикатори на развиване ", добавя той.
По думите му Борисов ще остави тежко завещание - разграничена и голямата част от мразеща го България.
" Завлича на дъното и ГЕРБ, като за следващ път отхвърля самичък да поеме политическа отговорност за положението на партията. Отново не е почтен със своите сътрудници и съпартийци, като отхвърля да признае че точно той, като едноличен и закрепостен водач, носи отговорност за загубата на изборите и за несъвместимостта на партията с властта оттук насетне ", добавя Василев.
Публикуваме цялостното му мнение без редакторска интервенция:
Последният ден на Борисов като министър председател, последният ден от неговата политическа биография.
Повече от 15 години този несъвършен човек ръководи и основното му достижение е, че сме твърдо на последно място в Европейски Съюз по главните индикатори на развиване.
Оставя и тежко завещание - разграничена и голямата част от мразеща го България.
Завлича на дъното и ГЕРБ, като за следващ път отхвърля самичък да поеме политическа отговорност за положението на партията. Отново не е почтен със своите сътрудници и съпартийци, като отхвърля да признае че точно той, като едноличен и закрепостен водач, носи отговорност за загубата на изборите и за несъвместимостта на партията с властта оттук насетне.
Вместо да отстранява кметове, депутати и партийни деятели, като виновни за положението на ГЕРБ, той през днешния ден би трябвало да се изправи пред всички и да изясни на форума и на десетките хиляди партийни членове и деятели на партията за какво нито един от тях повече няма да заеме пост в изпълнителната власт, за какво огромна част ще бъдат разследвани и съдени за закононарушения, осъществявани с негова благословия, за какво персоналната и професионална вероятност на всеки един от тях е пагубна - в никакъв случай към този момент няма да бъде някакъв фактор в обществото или политика и оптималното им поле на изява ще бъдат медиите.
 Василев: Гешев ще се обърне против най-слабия от господарите си, това е борбата сред Пеевски и Борисов Василев: Гешев ще се обърне против най-слабия от господарите си, това е борбата сред Пеевски и Борисов
" Новините, че прокуратурата е почнала инспекция, са тривиалния метод пиарите на прокуратурата да записват нещо като активност, и да п...
Докато не изстиска всичко от тях, до момента в който не ги унищожи изцяло като персони и политици, няма да ги остави на мира, тъй като " въпросът за водачеството в ГЕРБ " не стоял.
" Изправи се - Борисов вън " - с това трябваше да стартира през днешния ден висшия конгрес на ГЕРБ. Трябваше. Но няма да се получи.
След Него и потоп.
Запомнете тази дата - 11 май 2021 година - краят на властта, краят на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР