Последния ден на трансферния прозорец у нас бе разочароващ за

...
Последния ден на трансферния прозорец у нас бе разочароващ за
Коментари Харесай

Двоен неуспех за Лудогорец в последния ден на трансферния прозорец

Последния ден на трансферния прозорец у нас бе разочароващ за Лудогорец. Разградчани на два пъти се сблъскали с неуспеха в опитите си да привлекат нови играчи, осведоми " Тема Спорт ".
 Фенербахче е по петите на футболист от Лудогорец
" Орлите " се надяваха да уредят голмайстора на израелския шампионат Мавис Чибота още в този момент. На 19 февруари от българския първенец оповестиха, че са договорили нападателя на Бней Йехуда, само че той чак за лятото. Все отново Лудогорец са изявили предпочитание да го вземат още в този момент, само че Чибота ще остане в Израел.

Лидерът в Първа Лига е опитал да притегли и краен бранител в лицето на Ели Даса от Макаби Тел Авив. Израелският клуб обаче не желал да се раздели с бранителя си и договарянията пропаднали.

Търсенето на бек се наложи, откакто Натанаел отхвърля да преподпише своя договор. Ако сделката с Ели Даса се бе осъществила, Лудогорец е щял да преотстъпи един от централните си бранители в тим от Първа лига. Запознати настояват, че  това е Георги Терзиев, а разновидността за него е бил Ботев Пловдив.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР