Последните три мача от 12-ия кръг на Първа лига ще

...
Последните три мача от 12-ия кръг на Първа лига ще
Коментари Харесай

Ще има нов водач в класирането на Първа лига

Последните три мача от 12-ия кръг на Първа лига ще се изиграят през днешния ден, като три тима имат късмет да завършат деня на първото място в класирането.

От 15:00 часа третият в подреждането Локомотив (Пловдив) посреща втория ЦСКА 1948. И двата отбора се показват солидно от началото на сезона, като тимът на Любослав Пенев има 23 точки, до момента в който " смърфовете " на Александър Томаш са с точка по-малко, само че и един мач по-малко. Лидерът в класирането Лудогорец също е с актив от 23 точки, тъй че тъждество ще изкачи най-малко краткотрайно ЦСКА 1948 на върха, до момента в който пловдивчани могат да станат първи с триумф на " Лаута ".

От 17:30 ЦСКА София посреща Пирин на стадион " Българска войска " в първия си мач след мъчителното проваляне от Левски в дербито. " Армейците " са с 22 точки и два мача по-малко от ЦСКА 1948, тъй че също имат всички шансове да посрещнат вторник на първото място. От своя страна " орлетата " имат единствено една победа в 11 мача през акцията и обезверено се нуждаят от точки, защото се намират на 14-то място с едвам седем точки.

В късния мач от 20:00 часа Берое приема Левски в Стара Загора. " Сините " са въодушевени след триумфа във Вечното дерби и нова победа ще ги приближи до челните места, като сега те заемат осма позиция с 18 точки, само че са изиграли два мача по-малко от Лудогорец. Заралии са неуверени през този сезон и са на 10-то място с 11 точки.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР