Последните три години са доста динамични за HBO. Първо стрийминг

...
Последните три години са доста динамични за HBO. Първо стрийминг
Коментари Харесай

Защо HBO Max отново променя името си

Последните три години са много динамични за HBO. Първо стрийминг платформата бе преименувана от HBO GO на HBO Max.
 Вселената на “Хари Потър ” се разраства в HBO Max
Вселената на “Хари Потър ” се разраства

Отново ще се потопим в магия

След това Warner Bros. и Discovery направиха обединяване за милиарди, което разшири още повече наличието, което оферират. Сега разбираме, че поради това обединение ще бъде наложено ново рембрандиране на стрийминг платформата.

HBO Max става единствено Max от 23 май в Съединени американски щати. В България смяната ще стане факт през 2024 г . - както излиза наяве от постове в формалните профили на платформата в обществените мрежи. Поне все още изказванията са, че актуалните клиенти на HBO Max няма да се постанова да вършат нищо, а просто техните абонаменти ще бъдат автоматизирано трансферирани.

Едно от новите неща ще бъде предлагането на персонализирани рекомендации след приключването на даден сериал или филм. Към момента тези рекомендации са налични на началната страница на стрийминг платформата.

Според The Hollywood Reporter, все още Warner Bros. Discovery имат общо 96.1 милиона клиенти, само че няма информация какъв брой от тях са на HBO Max и какъв брой - на Discovery+. Интересното е, че в Съединени американски щати рембрандирането няма да засегне Discovery+, като стрийминг платфомрата ще продължи да съществува настрана. Просто клиентите ѝ ще имат опцията да надградяд абонамента си до Max.

Какви са проектите за втори сезон на " The Last Of Us: Последните оживели "

Изненада, изненада...

От The Hollywood Reporter настояват също по този начин, че с премахването на HBO от името на стрийминг платформата Warner Bros. Discovery се надява да доближи до по-голяма публика, която досега може да е избягвала услугите им поради репутацията за по-претенциозно наличие и по-високи цени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР