Последните три години ни се струпаха много неща, но перничани

...
Последните три години ни се струпаха много неща, но перничани
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Бащата на Сашко ми сподели, че популярността вече им тежи малко

Последните три години ни се струпаха доста неща, само че перничани показахме по какъв начин можем да бъдем дружно в най-критичните обстановки. Това показа в утринния блок на bTV кметът на Перник Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в.

Той си напомни времето, когато миньорският град претърпя водната рецесия, признавайки, че тогава е бил доста сложен интервал.

Тогава имаше мнение, че градът би трябвало да бъде изселен. Но природата се смили над нас. Беше доста сложен интервал, поливахме се с канчета заран и вечер, описа Владимиров.

Посочи, че от този момент всеки ден следи равнището на бент. " Студена " и увери, че язовирът към днешна дата се намира в доста положително положение.

По тематиката с издирването на Сашко от Перник Владимиров регистрира, че е имало моменти на обезсърчение, защото дните минавали, а следи нямало. Разкри, че преди няколко дни разговарял с бащата на детето, който му споделил, че възнамеряват отмора и също по този начин, че известността към този момент е почнала малко да им тежи, тъй като на всички места ги разпознавали.

За празника Сурва градоначалникът означи, че е разчувствуван, тъй като откогато е поел кметския пост, в никакъв случай до момента не е провел мероприятието.

Сурва е дълго чакано събитие, ще има рекорден брой участници – към 10 000. Това е най-големият зимен фестивал в Европа и който не го е посетил – да го направи, предложения искащите Владимиров.

На заключителен въпрос дали ще се кандидатира за нов мандат отпред на Перник на локалните избори през есента, Владимиров отговори позитивно, защото по думите му " има голямо доверие измежду съгражданите си ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР