Последните три домакинства бяха загубени с 0:5, 0:5 и 0:6

...
Последните три домакинства бяха загубени с 0:5, 0:5 и 0:6
Коментари Харесай

След поредната потресаваща продукция, това ли е най-слабият отбор в историята на Висшата лига?

Последните три семейства бяха изгубени с 0:5, 0:5 и 0:6
Ставаме ли свидетеи на най-слабия отбор в историята на Висшата лига?

Това е един от въпросите, който анализаторите в Англия се питат, когато отметнат тематиките към тройния възел в борбата за купата.

Става въпрос за " остриетата " от Шефийлд Юнатед, които нито са остри, нито са изключително рискови, а просто записват проваляне след проваляне в първото равнище на британския футбол.

Радикалните изводи се ускориха още повече след снощната продукция, или по-скоро неналичието на такава. Шефийлд падна с 0:6 от Арсенал вкъщи, като изоставаше с 0:3 след 15 минути игра и с 0:5 на почивката.

Към момента " остриетата " са с 13 точки от 27 кръга и с потресаващата голова разлика от минус 50 попадения.

Още при започване на сезона бе ясно, че Шефийлд е любимец за изпадане, само че никой не е очаквал представител на Висшата лига да демонстрира сходно изтощение против своите съперници, поради което този клуб може и да се отдръпна към Чемпиъншип със знавнието " най-слаб в историята ".

Чисто статистически това няма да е реалност, тъй като през 2008-а Дарби Каунти изпада от Висшата лига с едвам 11 точки на сметката си, единствено една записана победа през сезона и голова разлика от 20 вкарани и 89 позволени гола.

Шефийлд към този момент има две точки повече (13) и две победи повеч. " Остриетата " вървят в график за сходна голова разлика, само че анализаторите на Острова заключват, че чисто игрово нито един тим досега не е изглеждал толкоз безпомощно.

Дори и Бърнли, който все още се намира на предпоследното място, само че с равни точки с Шефийлд, наподобява много по-солидно чисто в игрови проект и най-малко съумява да се опълчи на своите съперници.

Вчера Шефийлд имаше позорните 19% притежание на топката за тим хазаин и не насочи прецизен удар.

Ще кажете, че това е поради мощния конкурент в лицето на Арсенал, само че Шефийлд загуби позорно и последните си три семейства - 0:5 от Брайтън за състезание, 0:5 от Астън Вила и 2:5 от Брайтън за ФА Къп.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР