Последните тела са открити не много далеч от мястото на

...
Последните тела са открити не много далеч от мястото на
Коментари Харесай

Открити са още тела след изненадващото изригване на планината Марапи в Индонезия, което увеличава броя на загиналите до 23

Последните тела са открити не доста надалеч от мястото на изригването, като се счита, че са единствено на няколко метра (ярда), сподели Еди Мардианто, заместник-началник на полицията в провинция Западна Суматра. Телата на петима алпинисти са извадени, а 18 се считат за мъртви, тъй като са били толкоз покрай изригването на горещи газове и пепел.

„ Останалите, които желаеме да евакуираме, са 18 и чакаме да не са по-дълго жив. Екипът ще изтегля и ще ги води в болничното заведение на следващия ден или през днешния ден, с цел да бъдат разпознати “, сподели Мардианто във вторник.

Спасителите се борят с неприятното време и рестриктивните мерки на терена, защото пронизващият вятър носи топлота от изригванията.

Видео, оповестено от Агенцията за търсене и избавяне на Западна Суматра, демонстрира по какъв начин спасители изтеглят ранен планинар на носилка от планината и в чакаща кола за спешна помощ, с цел да бъде откаран в болница.

Марапи остава на третото най-високо от четири равнища на паника от 2011 година насам, равнище, показващо наднормална вулканичн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР