Последните седмици са изпълнени с радост за принцеса Йожени. В

...
Последните седмици са изпълнени с радост за принцеса Йожени. В
Коментари Харесай

Здравословният проблем на принцеса Йожени

Последните седмици са изпълнени с наслада за принцеса Йожени. В края на януари тя заяви, че е бременна с второто си дете, а преди ден дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън означи и втория рожден ден на първородния си наследник.
 Принцеса Йожени, Джак Бруксбанк и новината за втората бременност на дъщерята на принц Андрю
Изненадваща вест за британското кралско семейство

Идва от принцеса Йожени

" Честит втори рожден ден на нашето момче Оги. Ти си най-голямата наслада в живота ни. Продължавай да се смееш и да танцуваш, ангелче ", написа 32-годишната принцеса в Instagram. Текстът придружаваше малко видео, на което виждаме Огъст да тича щастливо на открито.

В сторита в профила си Йожени показа още две къси клипчета със сина си, на които той се забавлява с татко си Джак Бруксбанк. Междувременно от Hello ни припомнят за здравословен проблем, който може да усложни раждането на второто й дете.

Когато е била на 12 години, Йожени е диагностицирана със сколиоза - деформиране на гръбначния дирек. Вследствие на това тя претърпява интервенция, при която са й сложени железни шини в долната част на гръбнака.

Според Hello те попречват слагането на епидурална анестезия по време на раждането. Което значи, че в случай че принцесата желае да прибегне до обезболяващи средства, ще би трябвало да разчита на местна упойка. От списанието не прецизират по какъв метод е протекло първото й раждане.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР