Последните проливни дъждове причиниха сериозни проблеми в села до Трикала

...
Последните проливни дъждове причиниха сериозни проблеми в села до Трикала
Коментари Харесай

Апокалипсис в Гърция след проливни дъждове!

Последните проливни дъждове предизвикаха съществени проблеми в села до Трикала и по-специално в Пиалея и Ксилопарико, написа " Български вести ".
Ефектът от рисковите метеорологични феномени бяха разрушени пътища, до момента в който свлачищата предизвикаха съществени вреди на четири къщи.








Прогнозата на синоптиците и за неприятно време и у нас. Както метеоролозите предизвестиха, циклон след циклон от Средиземноморието се сменят над страната ни и носят доста дъжд, мраз и даже сняг. Лошото време ще остане през цялата седмица.

По-рано пък пожарникари, общински чиновници и аграрни производители по неотложност поставяха пясъчни насипи в карнобатското село Сърнево, поради заплаха от голяма приливна вълна, която да залее селището. Поройните дължове, които удариха района през последните два дни и снегът, който се топи препълниха осем язовира в Карнобатско.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР