Последните около два месеца са доста напечени и за Джо

...
Последните около два месеца са доста напечени и за Джо
Коментари Харесай

За колко милиона всъщност е сделката между Джо Роугън и Spotify

Последните към два месеца са много напечени и за Джо Роугън , и за Spotify поради целия звук и многото полемики, които породиха към подкаста му.
 Джо Роугън, Spotify, The Joe Rogan Experience и новите проблеми към подкаста
Нови проблеми и несъгласия към Джо Роугън и подкаста му

Този път не са имунизациите

Въпреки че водещият на The Joe Rogan Experience сподели, че задачата му не е да популяризира дезинформация по отношение на имунизациите, а просто да събира разнообразни отзиви по тематиката, проблемите не престават.

Според New York Times, Ейва ДюВерней, която през предходната година подписа контракт със стрийминг платформата през продуцентската си компания Array, с цел да основава разнообразни подкаст излъчвания, и Spotify са решили да прекратят взаимоотношенията си. Към момента точна причина за това решение не е дадена.
 Снимка 561856

На фона на всичко протичащо се източници на New York Times настояват, че договорката, която Джо Роугън и Spotify подписаха през 2020 година, не е на стойност 100 милиона $, както тогава се твърдеше, а на много повече.
 Джо Роугън, Rumble и за какво какво платформата предлага 100 милиона $ за The Joe Rogan Experience
Кой и за какво предлага 100 милиона на Джо Роугън

Ще валят пари и оферти

На двойно повече. Смята се, че цената на контракта е за 200 милиона $, като тази сума даже може да бъде и по-голяма, написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР