Последните обвинения на Елена Йончева са жалки. Ще покажа документи,

...
Последните обвинения на Елена Йончева са жалки. Ще покажа документи,
Коментари Харесай

Делян Добрев отговори на обвиненията на Елена Йончева


Последните обвинявания на Елена Йончева са жалки. Ще покажа документи, с които да потвърдя невинността си. Не мога да схвана каква е тази фиксация от страна на Елена Йончева към мен. Това разяснява депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в ефира на БТВ.
„ Г-жа Йончева няма никаква интензивност в Народното събрание, тя няма един импортиран законопроект. Ако напишеш им ето й в интернет излизам аз. Тя си прави ПР на мой тил. Йончева окепазява хората и извършва поръчка “, уверен е Добрев.
Затова той попита дали алената депутатка не извършва поръчка на трима предприемачи от Хасково. „ Един от тях седи в стола на кмета. На тези хора ГЕРБ им е от дълго време бодил в очите “, разкри депутатът от ГЕРБ. И продължи да пита: „ Г-жа Йончева чиновник ли е на избрани служби и обвързвана ли е с енергийни компании? Изпълнява ли поръчка на енергийни компании за моята дискредитацията ми? Добрев напомни, че е ръководител на енергийната комисия в Народно събрание.
„ Благодарение на Йончева излезе, че публичните поръчки са нещо доста неприятно. Хасково, обаче реализира най-ниската цена по програмата за саниране “, акцентира Добрев. Той сподели контракти с община Смолян, когато кмет е била Дора Янкова в този момент народен представител от Българска социалистическа партия, което опонира на изказванията, че ГЕРБ дава публични поръчки на компании, доближени до тях. „ Аз не съм възложител, с цел да ме упрекват в каквото и да е. Аз не съм имал такива компании “.
„ В община Хасково през 2016 година има търг за сметопочистване, който компанията, за която ме упрекват, че закрилям, губи. Фирмата губи поръчки за 20 милиона. Спечелила е за поръчка за 2 милиона. Който е дал най-ниска цена - той печели “, обясни някогашният енергиен министър. Делян Добрев разкри, че след свадите един куп хора са си тръгнали от общината след абсурда на Йончева.
„ 100-те милиона станаха 50 милиона, в този момент ще се окажат нула. Много елементарно е да се приказва ангро. За заводът за палети на моя татко, е теглен заема от финансова институция - Българска народна банка. Не е теглен от мнима компания или офшорки. Това е станало през 2012 година,а лихвата е 8%. Тези пари са дадени против записна заповед. Всичко построено е заложено. Баща ми е заседнал в задължения. Йончева прави внушения, че тъй като съм бил министър, са били отпуснати пари. Никога околните ми не са били свързани с енергийни компании “, акцентира Добрев.
„ На Българска социалистическа партия им е процедура децата да заплащат за всичко, което са свършили родителите им. Ако Йончева продължи да се фиксира към мен и да рови в предишното ми, ще я улесня. Като дете ходех на уроци по цигулка, сборих се с едно дете и счупих ме един прозорец. Целият „ кумгейт “ се оказа поради една братовчедка в общината. Тя обаче има премия от Националното съдружие на общините “, разяснява Делян Добрев.
Депутатът от ГЕРБ от своя страна зададе няколко контра въпроса към Йончева и сподели фотоси: „ Този господин, който е помагал на Българска социалистическа партия за изборите е лежал в испански затвор за измами? Сменял си е три пъти имената. Последното му име е Борис Архондев “. „ Има ли нещо общо Йончева с Цветан Василев? По време на предизборната акция тя живя в именията му в Хасково, които са построени с пари от КТБ “, разкри Добрев.
На финала Делян Добрев съобщи: „ Тази фиксация на госпожа Йончева се трансформира в медицински проблем. Мои другари се майтапят, че тя ме харесва, само че тъй като не съм отвърнал на възприятията й, тя сипе обвинявания против мен “.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР