Последните няколко седмици на криптопазара се усеща известно безвремие -

...
Последните няколко седмици на криптопазара се усеща известно безвремие -
Коментари Харесай

Биткойн влезе в предизборната кампания на републиканците в САЩ

Последните няколко седмици на криптопазара се усеща известно безвремие - цените на цифровите активи се задържат в еднакъв диапазон, въпреки и с моментни покачвания и спадове от по 2-3%, задвижвани основно от настроенията за инфлацията и тавана на дълга в Съединени американски щати. Волатилността на биткойн пък е на най-ниското си равнище от 2020 година насам.Технически, защото възможен фалит на Съединени американски щати щеше да разклати обичайна финансова система. Оставаме настрани дали американците биха " се спасявали " с биткойн, само че монетата възвърна за малко корелацията си с акциите. В тази среда биткойн и криптосекторът се озоваха в центъра на предизборните акции на двама от представителите на републиканците в Съединени американски щати.
Цената на биткойн в долари Източник: tradingeconomics.com
Последните няколко седмици на криптопазара се усеща известно безвремие - цените на цифровите активи се задържат в еднакъв диапазон, въпреки и с моментни покачвания и спадове от по 2-3%, задвижвани основно от настроенията за инфлацията и тавана на дълга в Съединени американски щати. Волатилността на биткойн пък е на най-ниското си равнище от 2020 година насам.

Технически, защото възможен фалит на Съединени американски щати щеше да разклати обичайна финансова система. Оставаме настрани дали американците биха " се спасявали " с биткойн, само че монетата възвърна за малко корелацията си с акциите. В тази среда биткойн и криптосекторът се озоваха в центъра на предизборните акции на двама от представителите на републиканците в Съединени американски щати.
Цената на биткойн в долари Източник: tradingeconomics.com
Първо се включи претендентът във вътрешните избори на Републиканската партия Рон де Сантис. Той разгласи, че е последовател на криптовалутите и че " Сегашният режим очевидно има нещо срещу Биткойн ". Това стана по време на диалог в Twitter с неизбежния Илън Мъск, в който публично разгласи своята кандидатура за президент на Съединени американски щати. И добави, че " в случай че това продължи още четири години, те евентуално ще го убият ". Без да споделя съответно какво има поради. Ron DeSantis announced his candidacy for president of the United States really funny
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР