Последните новини (за блокада на руски кораби в Черно и

...
Последните новини (за блокада на руски кораби в Черно и
Коментари Харесай

Н. Пр. Москаленко: Руски десантни кораби са в Черно море, готвят инвазия до дни

Последните вести (за обсада на съветски кораби в Черно и Азовско море, обявени като учения от 13 до 19 февруари - бел. ред.) свидетелстват, че война от страна на Руската федерация е неизбежна. Всъщност това е продължение на една война от 2014 година с окупацията и анексията на Крим, с нахлуването на съветски войски в Донбас. Това е следващият изблик на имперски завоевателни планове, които целят ликвидацията на Украйна като независима и самостоятелна страна и евентуално до прочут смисъл възобновяване на Съюз на съветските социалистически републики. Това съобщи в студиото на ФАКТИ Н. Пр. Виталий Москаленко.

" Подготвяме се за най-лошия вид. В съпоставяне с 2014 година, когато ни завариха слаби и неподготвени и част от популацията толерираше съветските дейности, то в този момент отговорът ще бъде нечовечен и ще даде на Русия непоносими загуби с дълготрайни последици. Наблюдаваме ескалация на напрежението, всичко води до това, че евентуално ще има инвазия. Фактът, че 6 огромни десантни кораба в този момент навлязоха в акваторията на Черно море свидетелстват, че блокадата, която провеждат от Руската федерация е удостоверение за желанията им за дейности. И това ще се случи след няколко дни.

Твърденията на Русия за провокация от страна на Украйна и Запада със скупчване на войски в Донбас е безсрамна и тъпа неистина, което свидетелства, че Русия желае сама да откри мотив и да сътвори провокативна обстановка, което да оправдае по-нататъшните ѝ дейности за необятна инвазия и навлизане в Украйна ", разяснява той..

Целия диалог с Н. Пр. Виталий Москаленко гледайте във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР