Последните месеци се оказаха доста натоварени откъм звездни сватби. След

...
Последните месеци се оказаха доста натоварени откъм звездни сватби. След
Коментари Харесай

Тайната сватба на Дженифър Лорънс

Последните месеци се оказаха много натоварени откъм звездни сватби. След като мина еуфорията по тази на семейство Бийбър, актрисата Дженифър Лорънс също мина в тима на омъжените .

29-годишната русокоска и нейният другар Кук Марони си споделиха " Да " в събота, 20 октомври, на гала в първокласно имение в Роуд Айлънд.

Младоженците имат връзка от една към година, само че годежът през февруари докара до разумното продължение на любовта им, на което станаха очевидци към 150 посетители, измежду които и редица звездни другари на Лорънс, като Ема Стоун, Адел и Крис Дженър .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от L'Officiel Indonesia (@lofficielindonesia) на Окт 20, 2019 в 9:26 PDT

Присъстващите са останали сюрпризирани от някои от ексцентричните иде на младоженците - като камион с храна на известна верига , който да засити глада им, до момента в който пристигна време за формалната вечеря.

Килограми риба и месо са се изпекли непосредствено на барбекюта измежду гостите, а част от менюто е било и обичаното кулинарно създание на Лорънс - чили пица сандвич, написа People.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от WSJ Real Estate (@wsjrealestate) на Авг 6, 2018 в 4:53 PDT

За своя най-съществен ден Лорънс избра рокля на Dior , която към момента не сме видели в целия й искра. Церемонията бе изнесена и на гостите и младоженците не им се наложи да напускал първокласното имение, което се оказа в интерес на желанието на звездата от " Игрите на глада " сватбата й да не става обществено притежание. Или най-малко е до момента в който тя не реши.
 Дженифър Лорънс, Кук Марони и омъжена жена ли е към този момент актрисата
Сключиха ли брак Дженифър Лорънс и Кук Марони

Някои клюки и някои издайнически фотоси

Най-вероятно и гостите на сватбата са били помолени да не снимат и да не разгласяват в обществените мрежи, тъй като даже и там не се натъкваме на чаканите фотоси. А нямаме самообладание най-малко за някой кадър на красивата младоженка...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Off The Record Mag (@offtherecord.mag) на Окт 20, 2019 в 1:52 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР