Последните месеци със сигурност са най-шеметните от живота на младата

...
Последните месеци със сигурност са най-шеметните от живота на младата
Коментари Харесай

Мария Бакалова за тръпката от ролята на Тутар

Последните месеци сигурно са най-шеметните от живота на младата българска актриса Мария Бакалова . Нейното присъединяване в Borat Subsequent Moviefilm я трансформира в едно от най-коментираните имена в промишлеността, а на нас даде мотив за национална горделивост.
 Мария Бакалова, Маями, по какъв начин си почива актрисата и по какъв начин е била определена за Borat Subsequent Moviefilm
Ето къде си почива Мария Бакалова

Съвсем справедливо

Поканите за изявленията валят една след друго, а последното, което бургазлийката даде, е за Los Angeles Times. В него тя разкрива още любопитни детайлности за ролята си на Тутар и всичко, което последва от нея.

Бакалова още веднъж връща лентата обратно към кастинга за кино лентата. Признава, че всичко е било толкоз скрито , че не е могла да разкрива детайлности от снимачния развой даже на родителите си. Само им е повтаряла да не се тормозят и че това е " същински, легален филм ".

Затова и за тях изненадата е била огромна, когато виждат лицето на щерка си в филмовия откъс на втория филм за Борат Садгиев. А щом и целият филм излезе през ноември, видяхме българката в много необикновени и притеснителни за някои обстановки.

Бакалова споделя, че си е представяла клетката, в която бе затворена в някои от сцените , като метафора на патриархалното общество. Междувременно си е спомняла и за всички моменти, в които е била подценявана, единствено тъй като е жена.

Според нея, и през днешния ден в обществото са живи някои настройки от предишното. А едно от нещата, които най-вече й харесват във кино лентата, е посланието му, че би трябвало да се отнасяме еднообразно към всички, без значение от тяхната народност, раса, пол и половост .

Актрисата обаче се е влюбила и в мощните чувства, които ролята на Тутар й е дала. Тя признава, че тъкмо като Саша Барон Коен, й е било мъчно да разбере по кое време е себе си и по кое време играе. Вълнението и мощният адреналин безусловно са я хипнотизирали - дотам, че в следствие е осъзнавала какви ги прави и какъв брой рисково е било.
 Мария Бакалова, кастингът за ролята на Тутар в
Какво направи Мария Бакалова, с цел да завоюва ролята на Тутар

Един невероятен кастинг

А откакто филмът жъне триумфи към този момент няколко месеца, Бакалова е същински щастлива за това по какъв начин хората реагират на него и на мощното обръщение за овластяване на дамите . " Мисля, че всички сме подготвени да се надигнем ", безапелационна е тя. Смята и че дамите може да са по-уязвими, само че това не значи, че не трябва да демонстрират същинските си страсти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР