Последните месеци не са никак леки за Доналд Тръмп. Освен

...
Последните месеци не са никак леки за Доналд Тръмп. Освен
Коментари Харесай

Виновен ли е Доналд Тръмп по обвиненията за сексуално насилие

Последните месеци не са по никакъв начин леки за Доналд Тръмп. Освен че през март трябваше да се яви в съда, където пледира почтен по 34 закононарушения за подправяне на бизнес документи, предишният месец на някогашния американски президент му бе повдигнато и обвиняване за рушвет на порноактрисата Сторми Даниелс, с цел да не разкрива за техен полов контакт.
 Какво се случва с Доналд Тръмп и Мелания след обвиняванията на порноактрисата Сторми Даниелс
Какво се случва с Доналд Тръмп и Мелания след обвиняванията на порноактрисата Сторми Даниелс

Застава ли до брачна половинка си някогашната първа дама

Проблемите на Тръмп обаче не свършват дотук. Още през 2019 година някогашната колумнистка на списание Elle Е. Джийн Карол го упреква в обезчестяване и клюка. Той обаче твърдо отхвърля да е отговорен в тези закононарушения, като в изявление декларира, че първо - тази жена не е негов вид, и второ - в никакъв случай до момента не я е срещал. Въпреки че двамата даже са снимани заедно, Тръмп твърди, че са хванати инцидентно.

По-късно някогашният президент написа в Twitter, че Е. Джийн Карол лъже, че е била изнасилена, с цел да подкрепи продажбата на мемоарната си книга. Този коментар докара до юридически развой, при който Тръмп е съден за клюка. По думите на колумнистка на списание Elle той ѝ е предизвикал " прочувствена болежка и страдалчество " и е уязвил нейната " известност, чест и достолепие " и по този метод и кариерата ѝ.
 Снимка 617573

През ноември 2022 година тя завежда и второ дело, в което с изключение на в клюка, някогашният президент е упрекнат и в побой. На гражданския развой Е. Джийн Карол декларира, че той дори я е и изнасилил, като преди този момент я е притиснал принудително към стената на съблекалня и я е приклещил на място. В жалбата се твърди, че случаят " тежко е наранил Карол, причинявайки забележителна болежка и страдалчество, трайни психически увреждания, накърнено достолепие и навлизане в персоналния ѝ живот " и тя търси " обезщетение, с цел да се показва, че даже човек с власт като Тръмп може да носи отговорност по закона ".
 Снимка 617575

Оказва се, че някогашният президент в реалност е приет за отговорен по обвиняванията за клюка и полово принуждение над Е. Джийн Карол, като това е първият път, в който той е държан правно виновен за полово непозволено държание. Журито, което е трябвало да вземе крайното решение в процеса, заключава, че някогашната колумнистка на списание Elle не е била изнасилена, а полово измъчвана - идващото най-тежко закононарушение.

Тъй като процесът е цивилен, присъдата на журито не дефинира виновността и няма да докара до наказателни обвинявания. Журито обаче има пълномощието да подреди Тръмп да заплати на Е. Джийн Карол два милиона $ обезщетение за полово принуждение и три милиона $ за клюка.
 Сторми Даниелс - порноактрисата, с която Доналд Тръмп е правил секс
Сторми Даниелс - порноактрисата, с която Доналд Тръмп е правил секс

Кирливите ризи на някогашния американски президент

Бившият президент продължава да отхвърля всички обвинявания. Минути след приключването на процеса той разгласява пост в личната си обществена мрежа Truth Social, че няма визия коя е тази жена и че присъдата му е унизителна, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР