Последните месеци на Фандъкова и ГЕРБ в София ще са

...
Последните месеци на Фандъкова и ГЕРБ в София ще са
Коментари Харесай

Мая Манолова: Прокуратурата да се самосезира за изсичането на дървета в къпалнята Мария Луиза

" Последните месеци на Фандъкова и ГЕРБ в София ще са такова разграбване като опита за пречистване на терена и създаване на нов частен спа комплекс на мястото на къпалнята " Мария Луиза " в Борисовата градина. Те по този начин удължиха концесията на Софийска вода с 8 години и половина, по този начин покачиха цената на градския превоз, издават като за международно позволения за градеж с небостъргачи, заграждащи столицата, довършиха Златен век в Лозенец. Цапардосването като за последно е в цялостен ход. Така ще е в София последните 8 месеца преди изборите – плячка като за последно. "

Това съобщи водачът на гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова по време онлайн включване във Facebook по отношение на изсичането на десетки дървета в басейн " Мария Луиза " в Борисовата градина в София.

От гражданската платформа дружно с цивилен деятели приканиха прокуратурата да се самосезира защото протичащото се съставлява състав на закононарушение с противозаконното изсичане на десетки дървета от предпазената резерватна част на парка през нощта без позволение за това, докарването на дробилка за дървесина, с която на място се унищожават доказателствата за противозаконната сеч, както и издаването на виза за планиране на парцела без съблюдаване на процедурата и без координиране от НИНКН.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР