Последните месеци много от родните звезди минаха под венчило, но

...
Последните месеци много от родните звезди минаха под венчило, но
Коментари Харесай

БГ звездите, които се ожениха тайно

Последните месеци доста от родните звезди минаха под венчило, само че множеството от тях взеха решение да си кажат заветното " да “ скрито, без медиите да знаят. И Евгени Димитров- Маестрото, и Радина Боршош се взеха без доста звук с обичаните си хора и не издадоха датата и мястото на венчавката си, подвластни на максимата " щастието обича тишината “.

Най-обвит в тайнственост се оказа бракът на Маестрото. Той се врече във честност на 26 години по- младата от него новинарка Виктория Готева на плажа в Лозенец. Запознати споделиха, че церемонията по подписването е била изнесена на самия бряг, а купонът по-късно се е пренесъл в ресторанта на певицата Белослава в морския курорт. На събитието са били към 70 индивида. Целият " Ку- Ку бенд “ също е почел венчавката. Слави Трифонов по този начин и не се е появил, само че пък се е отчел с огромен подарък за младото семейство, описват хора от екипа му. Маестрото не е оповестил публично по кое време е вдигнал женитба, само че съгласно инспекция на " Телеграф “ датата е 18 юни. Искрата посред им е пламнала преди 3 години по време на уроци по пиано, които Маестрото давал на младата Вики.

Без непотребен звук, прелестна женитба подвигна и надарената ученичка на Стефан Данаилов - Радина Боршош. Тя се омъжи за фотографа Владимир Томашевич. Двамата станаха семейство на едно от най-предпочитаните места за летни сватби в гората на Пасарел.

Звездата от два сериала на NOVA - “Ягодова луна “ и комедията " Ние, нашите и вашите “, сподели " Да “ на избраника си пред най-близките си другари. Сред тях бяха синът на огромния ваятел Георги Чапкънов – Чапа – режисьорът Тодор Чапкънов, със брачната половинка си Адриана Янкулова, артистът Ясен Зердев и тв легендата Камен Алипиев – Кедъра, Теодора Духовникова и др.  Специални посетители бяха музикантите от група " Остава “, които извършиха обичаните песни на младоженците в паметната вечер. Красивата младоженка направи мощно усещане с прелестна прическа, в която бе избрала да вплете естествени бели рози.

Години

Ованес Торосян и Милена Ерменкова пък се взеха публично след 16 години връзка и две прелестни дъщери. Двамата са познати на публиката най-много от кино ленти като " Каръци ". Той взе участие още в " Източни пиеси ", " Тилт ", " Аве ".

Ованес изяснява, че в началото се е чудел дали да бъде сериозен във връзката. Накрая взема решение, че ще бъде предан и към момента се пробва да си съблюдава обещанието. Така стартира връзката им преди 16 години, само че първата им среща е малко по-рано в НАТФИЗ. Двойката заживява дружно един месец, откакто стартират да се срещат. Споделят, че са прекарвали цялото време дружно, като даже са говорили по телефона сред 5 и 6 часа. След като осъзнават, че не могат да бъдат разграничени, вземат решение да споделят общ дом, а през днешния ден към този момент са и публични съпрузи. Известният диджей Теди Джорджо и половинката му Миглена също се ожениха след 13 години взаимен живот. Те подвигнаха женитба на морето с 200 посетители и ги почерпиха с 5-степенно меню.

" Приятелката на сина ми DJ Theo хвана букета. Надяваме се те да бъдат идващите младоженци “, сподели той пред " Телеграф “ и добави: " Избрахме сватбата да бъде в Албена, тъй като за нас това е доста сантиментално място. Там се запознахме и там мина част от живота ни. Водещи на празненството бяха DJ Goro, DJ Vito, DJ Orlin и синовете ми DJ Diass и DJ Theo “, описа младоженецът. " Най-атрактивен беше нашият внук Самуил, който е на 2 година и не се отдели от нас. Във радостната част се включиха и нашите близки другари Стефан Илчев, Деси Слава и Тони Дачева. Прекрасната Лия ни изненада с осъществяване на шлагера " Обич за двама “, което доста ни трогна “, добави той, като им благодари за незабравимите страсти, както и на екипа на събитието, и на кумовете, които са дългогодишните им другари Мирослава Иванова и Иван Недев.

Шум

Безспорно една от най-шумната световна женитба последните месеци бе на спечелилия от " Игри на волята “ Алекса Ерски и красивата му половинка Елица Янкова. Те си споделиха " да “ в столичната черква " Св. Неделя “.

Булката блестеше в рокля на дизайнерката София Борисова. Това, което направи най- мощно усещане, бе, че сръбското и българското знаме също бяха част от цялата гала. Младоженците дойдоха с бял ретро автомобил " ДеСото “ от 1960 година. Преди да си вземе булката, Алекса дружно с кумовете подвигнаха центъра на София във въздуха с духов оркестър и тъпани. След като се венчаха в църквата, двамата отпразнуваха с доста тостове сватбата си, а измежду гостите бяха доста известни персони, спортисти, както и участници от " Игри на волята “. Алекса и Елица изненадаха присъстващите с подарък по една бутилка българска и сръбска ракия. След тържеството пък прекараха чудноват меден месец в Гърция  напомня " Телеграф ".

Една от доведените дъщери на някогашния варненски кмет Кирил Йорданов - Дарина Валеева, пусна фотография от сватбата си с бургаския предприемач Митко Събев, с което удостовери слуховете за брака им. Младата жена показва датата 21.06.2023 година над фрагмента. Голямата разлика в годините на двамата разбуни духовете в обществените мрежи, защото тя е на 33, а той на 61 година Бургаският предприемач има 4 деца от три разнообразни дами, по-големите - връстници на булката му.

Репортерът на NOVA Ивомира Пехливанова също  направи значима крачка и се врече във честност на своя фаворит Даниел Янев. Щастливата двойка си сподели заветното " Да " на красива гала във Варна.

Блажев първо баща, след това жених

Писателят и панелист в предаването " На кафе “ Георги Блажев също е пред женитба със своята половинка - актрисата Ива Папазова. Двамата се сгодиха през ранната пролет, само че по всичко проличава, че сватбената гала ще изчака, защото следва двамата да станат първо родители. Хубавата Ива е в напреднала бременност, само че все още двойката не издава нито по кое време се чака рожбата им, нито пола. Това ще е първо дете на Папазова и второ за Блажев. Той към този момент има един наследник - Боян, от предходната си връзка.

Анелия повторно сподели " Да “

Фолкпевицата Анелия получи годежен пръстен точно на рождения й ден. Любимият й Любо й изиска ръката със безценен елмаз. " Аз съм щастлива! Чувствам се обичана, усещам се приета. За мен това един човек да се врече, да подари пръстен, да има брак с една жена е самопризнание и заричане до края на живота, до момента в който гибелта ни раздели. За мен това е бракът сред мъж и жена ", показа певицата по отношение на годежа и добави: " Очаквах, че един ден ще получа пръстен и ще развием връзката си. Защото, в случай че една обич е същинска, в случай че един човек е съзнателен и има една визия за връзка и живот, те вървят в една посока ". Анелия не скри, че към този момент е подготвена и за второ дете. Това ще е и втори брак на певицата, която има бракоразвод с предприемача Коко Динев и щерка от него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР