Последните месеци и най-вече дни, град Перник е подложен на

...
Последните месеци и най-вече дни, град Перник е подложен на
Коментари Харесай

МВР да спре безчинствата в Перник: Кметът

" Последните месеци и най-много дни, град Перник е подложен на невъобразим от десетилетия махленски тормоз от съмнителни лица. Тормоз, в който се пребиват деца и възрастни по най-жесток метод.

 

Полицията бездейства. Перник се опасява. Това е неприемливо! Призовамам органите на реда в околните няколко дни да подхващат СПЕШНИ ограничения, в които да потвърдят на обществото, че Перник е безвреден град. Да убедят жителите на Перник, че са предпазени. Ще желая ПОМОЩ ОТВЪН, в случай че пернишката полиция не може или не желае да се оправи с хора, които бият почтени жители в Перник и не получават ответна реакция.

 

Ако органите на реда не се задействат стремително, не покажат, че са на страната на хората, ще бъда ПРИНУДЕН ДА ИЗЛЯЗА НА ПРОТЕСТ, дружно с перничани, тъй като ние желаеме да живеем в сигурен и спокоен град. Откакто съм кмет на Перник поставих много старания, с цел да се понижи уличната престъпност. Камери има съвсем на всички места из града. Но за няколко дни всичко може да се срути, в случай че полицията абдикира от отговорностите си.

 

Искам перничани да знаят, че СЛЕДЯ ВСИЧКО! И няма да оставя града да бъде сплашван от мутри или деца, които си играят на мутри. Перничани, БЪДЕТЕ В ГОТОВНОСТ, в случай че полицията не може да отбрани града ни, да го създадем ние. Ако би трябвало ще излезем на улицата. И аз ще бъда НА ПЪРВИЯ РЕД С Върховен административен съд. Защото на следващия ден потърпевш може да бъде вашето дете или родител. Органите на реда са на ход. Успокойте перничани. Те не могат да спят умерено! Няма да дремя и аз! ", написа кметът Станислав Владимиров.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР