Последните години синоптиците в родните телевизии се ползват със статут ...

Последните години синоптиците в родните телевизии се ползват със статут

Какви заплати получават? Вижте какво си купи звезда на NOVA ...

Последните години синоптиците в родните малките екрани се употребяват със статут на тв звезди и очевидно и заплащането им е такова. Популярното лице на Нова телевизия Николай Василковски си подари мощен автомобил. Той е броил към 70 000 лв. за новия си джип, с който обикаля главно планински направления, написа " Галерия “.

" Това лято имах шанса да си взема по-високо пристъпен автомобил. Станах може би прохождащ почитател на офроуд карането “, разяснява носителят на голям брой награди, измежду които премия за цялостна работа в сферата на опазването на околната среда.

Въпреки че за всекиго е ясно, че Николай кара там, където не е в несъгласие със закона, мнозина повдигнаха въпроса – дали е по този начин? Причина за подозренията им са по-дивите места, които обикаля — като да вземем за пример, последно покорения връх Мальовица, висок цели 2 729 м.

През миналите три месеца синоптикът е минал над 10 000 километра.Колата е в черен цвят, с четири порти и бургаска регистрация. Все още няма тунинг, само че подобренията евентуално ще дойдат, когато журналистът в действителност акцентира на офроуда.

Източник: marica.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg