Последните години бяха трудни за Деми Ловато. Певицата се бори

...
Последните години бяха трудни за Деми Ловато. Певицата се бори
Коментари Харесай

Кое настрои британците срещу Деми Ловато

Последните години бяха сложни за Деми Ловато. Певицата се бори със взаимозависимост от опиати, прави опит за самоубийство, а и се разделя с дългогодишния си другар.

Напоследък обаче по всичко проличава, че изпълнителката е отворила нова глава в живота си. Тя се подложи на лекуване за преодоляване зависимостта и се впусна в нова сантиментална връзка. А неотдавна издаде и нов албум.

Всичко това е добре, в случай че изключим някои дребни неприятности. Като да вземем за пример, реакциите, които провокира рекламата на албума в Обединеното кралство - от отвращение до остра рецензия. Причина за това бе пикантният афиш, който го показа.

Рекламата на 30-годишната изпълнителка бе призната като " сериозна засегнатост " към религията, поради свързването на сексуалността с разпятието - съгласно формалните управляващи, които дават отговор за рекламните стандарти в станата, написа Metro.

Плакатът, който беше изложен в Лондон през август, в действителност е обложката на новия албум. За нея Ловато театралничи в в нищожно облекло, вързана с кожени ремъци, до момента в който лежи на огромно легло с формата на разпятие. А заглавието над " богохулната " фотография гласи Holy Fuck, което е името на албума.

Наличието на плаката из лондонските улици е довело до четири тъжби, в които се споделя, че е афектиран и е подложен на място, елементарно очевидно за децата в столицата.

Разпространителят на албума за Англия Polydor Records, който е поделение на Universal Music, отбрани Деми и не се съгласи с обвиняванията, като посочи и, че рекламата е направена по законов път.

Но рекламният контрол на Обединеното кралство е безапелационен, че Holy Fuck ясно загатва за добре познатата ругатня, което съгласно тях е недопустимо, наред с изображението. Снимката на Ловато пък, " завързана като робиня, до момента в който лежи на матрак, завършен като разпятие ", напомняла на Христос на кръста. И всичко това предизвиква " сериозна засегнатост на християните ".

А албумът на Деми, публикуван в края на предходната година, е напълно отдаден на битката на певицата със зависимостта, психологичното здраве и нейния път към възобновяване. " Исках посредством този албум просто да си върна силата ", сподели преди време Ловато в изявление пред Vogue.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР