Последните две години вместо да седнем и да си говорим,

...
Последните две години вместо да седнем и да си говорим,
Коментари Харесай

Александър Сиди: Лидерското говорено през медиите не е правилно, но се случва

Последните две години вместо да седнем и да си приказваме, някой от партиите излиза по медиите и споделя по какъв начин всичко е извънредно и видите ли, разпадаме се. Това разяснява Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация, в предаването “Плюс Минус” по Нова тв.

Аз и други сътрудници не считаме, че това е методът да се води политика, сподели той.

По думите му патриотичното пространство в България има едни и същи хрумвания и напълно разумно е да има сходни точки в програмата. Важно е да ги осъществим до края на мандата си, разяснява депутатът.

Според него откогато министър на защитата е Красимир Каракачанов тематиката за българската войска постоянно е била на дневен ред. В превъоръжаването на българската войска една доста дребна част са самолетите. Говорим за абсурда със самолетите, само че 2/3 от тези пари ще останат в България да се създават бойни машини, уточни той.

Досега в каквито и кавги да сме влизали, все пак продължаваме да сме дружно. Разговори с други субекти не водим отвън обединението, добави Сиди.

За страдание продължаваме да си приказваме посредством медиите, само че в никакъв случай не сме имали личностни порблеми. Лидерското говорено през медиите не е вярно, само че се случва, сподели Сиди. Той разяснява и предлагането за налог разкош. 31 обекта имат към 3 милиона декара земеделска земя, тя не се полза с налог. Това е един извънредно сериозен запас, който може да влиза в българските общини. Става думи за хора, които имат земя над 30 000 декара, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР