Последните две години са меко казано странни за Кайри Ървинг,

...
Последните две години са меко казано странни за Кайри Ървинг,
Коментари Харесай

Как и защо Кайри Ървинг се заяде с Nike

Последните две години са меко казано странни за Кайри Ървинг, който все пак си остава един от най-талантливите баскетболисти в NBA.
 Кайри Ървинг, NBA и до какво докара отводът на баскетболиста на Бруклин Нетс да се имунизира против COVID-19
Как отводът от имунизация може да съсипе една кариера

Баскетболистите в NBA на процедура са задължени да се имунизират, само че това не може да спре Кайри Ървинг

Но е реалност, че твърдите възгледи на Кайри му костват много. В началото на пандемията той пропусна доста мачове на своя Бруклин Нетс, тъй като отхвърляше да се имунизира, а това бе наложително изискване в множеството градове, където тимът му гостуваше - в това число и в Ню Йорк.

Тази рецесия обаче отмина някак си, само че на нейно място пристигна нова. Този път може би по-сериозна, тъй като Кайри Ървинг бе атакуван остро поради свои антисемитски изказвания. Това, разбира се, докара до наказване от страна на тима му, само че докара и до анулиране на контракта му с Nike.
 Снимка 598761

И това несъмнено е огромна работа, тъй като Ървинг не бе просто рекламно лице на спортната марка, само че и имаше своя линия баскетболни обувки. И тъй като Nike взеха решение да скъсат връзките си с баскетболиста, както adidas направиха с Кание Уест, той реши да отвърне на удара.

В срещата на Бруклин Нетс с Шарлот Хорнетс преди няколко дни Кайри Ървинг се появи на корта с Nike Kyrie 3 - по-стар модел на обувките му. Но с леки " усъвършенствания " от негова страна. Върху логото на Nike той бе залепил черна лепенка, тъй че да не се вижда.

Но баскетболистът не се е задоволил единствено с лепенката, тъй като я е използвал като средство да изрази мислите си. Според FanNation, на дясната си обувка той е написал " СВОБОДЕН СЪМ " и " Благодаря ти Господи, ЧЕ СЪМ ".
 Кайри Ървинг, антисемитските му изявления, Nike и следствията за баскетболиста
Новите проблеми за Кайри Ървинг

Баскетболиста още веднъж е в устата на всички

Съобщението с основни букви не стига, само че на лявата си обувка Кайри Ървинг напълно иронично бе упоменал къде би трябвало да стои евентуалното лого.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР