Последните две години са изпълнени с положителни емоции за Аманда

...
Последните две години са изпълнени с положителни емоции за Аманда
Коментари Харесай

Когато Аманда Сейфрид е трябвало да се разхожда гола

Последните две години са изпълнени с позитивни страсти за Аманда Сейфрид . През 2020 година тя стана майка за повторно, а единствено преди няколко месеца влезе в една друга доста предизвикателна роля.
 The Dropout, Елизабет Холмс и първи филмов откъс на сериала с Аманда Сейфрид за измамата на Theranos
Как се печелят милиарди с една неистина

Трейлър на The Dropout с Аманда Сейфрид

Точно по този начин, става дума за тази на Елизабет Холмс в сериала на Hulu The Dropout. А следва да я забележим и в различен доста забавен план - The Crowded Room, където ще си партнира с Том Холанд.

Като цяло, нещата наподобяват добре за 36-годишната актриса в професионален проект. Но не постоянно тя се е чувствала толкоз уверена, колкото сега. Всъщност, тя е минала през неприятни и стресиращи обстановки, свързани с специалността си.

Тя прави дебюта си през 1999 година в сериала As the World Turns, като по-популярна става с функциите си в " Гадни девойки " (2004 г.) и " Вероника Марс " (2004-2006 г.), като и в двата случая е на едвам 19 години. В изявление за списание Porter Аманда Сейфрид споделя, че е имала доста неприятни прекарвания на снимачната площадка.

Не прецизира дали става дума за някоя от тези две продукции, само че споделя, че ѝ се е наложило, когато е била едвам на 19 години, да се разхожда по снимачната площадка без долни дрехи. Иронично си задава въпроса за какво самата тя е позволила това да се случи.

Като по-късно си дава отговор, че е била едвам на 19 и не е желала да основава проблеми на който и да било, тъй като просто е желала да резервира работата си. Още преди години Сейфрид сподели, че за нея с възрастта става все по-трудно да снима секс подиуми. А това, че към този момент е майка тотално е преобърнало критериите ѝ за избор на роля, написа IndieWire.

В изявлението за списание Porter Аманда Сейфрид споделя още, че нищо, обвързвано с работата ѝ, не може да я пречупи. Единственото ѝ едва място е фамилията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР