Последните две години са доста странни. Малко са и хора

...
Последните две години са доста странни. Малко са и хора
Коментари Харесай

Проблемите за Леброн Краля Джеймс нямат край

Последните две години са много странни. Малко са и хора могат да кажат, че за тях те са положителни и са им донесли задоволително позитивни страсти.

Е, Леброн Джеймс може да се похвали с позитивни страсти: през предходната година Лос Анджелис Лейкърс съумяха да завоюват купата в NBA. Но по-късно нещата за Лейкърс несъмнено не се получават.

Последния месец пък несъмнено не е най-хубавият в кариерата на Джеймс. Да, той е може би единственият състезател на тима, който се показва на равнище и е непрекъснат в изявите си, само че му се случват странни неща.

Първо пристигна мелето в мача с Детройт Пистънс, поради което отнесе наказване. След това още веднъж беше санкциониран поради метода, по който показва насладата си след една от значимите точки, които означи в мача против Индиана Пейсърс.

А в този момент се обрисува да пропусне нови няколко мача, тъй като е влезнал под юрисдикцията на протоколите за сигурност на NBA. Те са факт от началото на пандемията и бяха променяни на няколко пъти. В най-лошия случай обаче баскетболист, който даде позитивна проба за COVID-19, би трябвало да се изолира най-малко за 10 дни. Или да даде два негативни теста в границите на 24 часа.

Към момента няма ясна и точна информация дали Краля е болен и какво тъкмо се случва с него, само че съгласно източници, осведомени със протичащото се, ще пропусне със несъмнено най-малко няколко мача на Лейкърс.

Първият от тях беше успеха над Сакраменто Кингс, само че странното в тази ситуация бе, че формалният профил на Лейкърс в Twitter разгласява видео часове преди срещата, на които се вижда по какъв начин Джеймс се качва дружно със съотборниците си в самолета на път за Сакраменто, написа Deadline.

Преди началото на сезона Джеймс разгласи, че в последна сметка е решил да се имунизира, тъй като след изследванията, които е направил, счита, че това е най-добре за него и фамилията му. Все отново, остава да разберем какво тъкмо се случва с Краля.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР