Последните две години поднесоха пред избирателите пет предизборни кампании. Докато

...
Последните две години поднесоха пред избирателите пет предизборни кампании. Докато
Коментари Харесай

„Обори ме“ с Костадин Костадинов: След 20 г. ЕС няма да съществува

Последните две години сервираха пред гласоподавателите пет предизборни акции . Докато първите три се концентрираха върху вътрешната политика и пандемията от ковид, то последната и актуалната слагат акцент и върху външната политика.

Процесът по въвеждане на еврото в България и позиционирането по отношение на войната в Украйна се трансформират в едни от централните въпроси пред политическите сили.

Защо въвеждането на монголския тугрик ще има същия резултат като приемането на еврото, от кого зависи съставянето на държавно управление, защо партията се е чувствала „ безсилна “ в последните два Народното събрание и страна ли е България във военния спор – гледайте „ Обори ме “ с посетител Костадин Костадинов от " Възраждане ".

Снимка: bTV

Политическият подкаст на btvnovinite.bg цели да даде дълбочина на предизборната акция преди идните пети следващи предварителни избори на 2 април.

За присъединяване в подкаста бяха поканени главните партии въз основата на изследване, финансирано и осъществено взаимно с bTV и „ Маркет линкс “. От Движението за права и свободи ( Движение за права и свободи ) не изпратиха представител.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР