Последните два пътни инцидента, които се случиха на територията на

...
Последните два пътни инцидента, които се случиха на територията на
Коментари Харесай

Вижте кадри от тежката катастрофа в Стара Загора

„ Последните два пътни случая, които се случиха на територията на Стара Загора, са свързани с жестоко тъпчене на Закона за придвижване по пътищата. Поради това ще предприемем незабавни ограничения за ограничение на нарушавания по пътищата от недобросъвестните водачи “, съобщи кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Той даде обещание, че  ще бъде оповестен запис от камерите, снимали снощния тежък случай. 

" Трябва всички като общество да си дадем сметка какво вършим на пътя, тъй като тази експанзия, която следим, не може да бъде преодоляна единствено с създаване на стени, слагане на гърбици или светофари “, сподели още кметът. 

Инцидентът стана в късните часове на 3 октомври, на кръстовище до ГПЧЕ " Ромен Ролан ". " БМВ ", ръководено от 28-годишен мъж блъска мотоциклет " Ямаха ", с  42-годишен лидер поради подхванат неразрешен завой наляво. Моторът траял на личен ход, а мотористът изхвърчал на платното. По-късно младият мъж е умрял в болничното заведение.
 
При удара са потърпевши двама пешеходци, като 16-годишно момиче е с заплаха за живота.

Водачът на лекия автомобил е напуснал местопроизшествието, по-късно е хванат от жители в парк Пети октомври и предаден на полицията. Резултатът за приложимост на алкохол е негативен, за приложимост на опиати е позитивен.
 
Мъжът, който е английски жител, е арестуван за период до 24 часа.
 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР